В началото на месец юни платформата за недвижими имоти Oikia.com официално обяви стъпването си на българския пазар. Това се случи на първия “Real estate Summit”, организиран от Oikia.com.

Събитието се състоя на 06.06.2023 г. в ресторант Porto Maltese Paradise Center. На него присъстваха водещи агенции за недвижими имоти, като Адрес и други доказани имена в бранша, строители и инвеститори, както и италианските партньори на Oikia – Oikia.it.

Специален гост беше г-н Генчо Керезов – заместник-кмет на София по направление “Дигитализация, иновации и икономическо развитие”, който поздрави компанията и гостите на събитието.

Искам да пожелая на всички ваши партньори много успех!“

Реч изнесе и изпълнителният директор на Oikia за България – г-н Ахмед Шуганов, който беше придружен на събитието от своята съпруга Славена Шуганова.

Вярвам, че Oikia.com, благодарение на вас, ще помогне на много хора да намерят своя нов дом“, каза Ахмед Шуганов.

За краткото време, откакто Oikia започва своята дейност в България, а именно – от януари месец 2023 г., компанията вече може да се похвали с отлични резултати – хиляди атрактивни обяви и все повече доволни клиенти.

Oikia.com е платформа за агенции за недвижими имоти, строители, инвеститори и частни лица, търсещи и предлагащи имоти в България и чужбина. Това е един проект, който се ражда от еволюцията, която претърпя Oikia.it, но е специално създаден за нуждите на българския пазар.

Целта на Oikia.com е да се наложи на пазара като платформата, която се бори за намаляване на фалшивите обяви и създаване на общност от проверени агенции и образцови брокери, която да донесе спокойствие и доверие на всеки бъдещ клиент.

Нашето мото е “Oikia.com, но се чувства като .дом“.