ArchDesign Lab е специализирана фирма, която предлага иновативни, модерни и уникални разработки на проекти по интериорен дизайн. Основната цел на компанията е да създава стилен и комфортен облик на избраното жилище, като съчетава индивидуалния вкус и предпочитания със съвременните тенденции в интериорния дизайн. 

Фирмата разполага със специализиран екип от професионалисти, които се грижат по най-добрия начин за пълното удобство на своите клиенти. Те са на разположение през всички етапи от процеса на работа, осигурявайки консултации и експертно съдействие, за да се постигне желаният резултат.

Работата с ArchDesign Lab се извършва по точно структуриран процес, който се състои от няколко ключови стъпки, разкриващ техните услуги. Архитектурното заснемане е първият етап, в който се измерват всички реални размери на помещенията, с цел предотвратяване на бъдещи грешки и несъответствия. 

Следващата стъпка е обсъждането на разпределенията с клиентите. Тук се избират най-функционалните и естетично изглеждащи варианта за всяко помещение. Детайли като разположението на мебелите, размерите на електроуредите и другите елементи се вземат предвид, за да се създаде пространство, което отговаря на нуждите и предпочитанията на клиента.

След одобрение на разпределенията започва работата по идейния проект. В този етап дизайнерът на компанията изготвя 3D визуализации, като това е гъвкав процес и подлежи на промени, докато не се постигне взаимно съгласие. След потвърдената идея се преминава към изготвянето на работен проект и чертежи.

Последната стъпка е авторският надзор. Всички етапи на изпълнението се наблюдават от екипа на ArchDesign Lab. Те осигуряват координация между строителните екипи, мебелните фирми и всички подизпълнители, за да гарантират високо качество и резултати, отговарящи на клиентските желания. 

ArchDesign Lab е вашият нов път към стилния интериорен дизайн. Компанията се поддържа от млад и специализиран екип от професионалисти, които се стремят към персонализирана работа и експертно съдействие през всеки етап от извършването на своите услуги. 

Доверете се на ArchDesign Lab и те ще създадат за вас мечтания дом, отразяващ желания ви за комфорт, стил и уединение.

Автор: Антония Богданова