„Bulgarimmo“ е френска компания за недвижими имоти основана през 2008 година и от тогава успешно работи в сферата на недвижимите имоти. Екипът се състои от опитни специалисти, които се стремят да предоставят най-доброто обслужване на клиентите си. Фокусът на фирмата е върху продажби и управление на недвижими имоти, основно за чужденци, като активно извършват покупко-продажби на стари апартаменти в Централна София, ремонтират ги, за да им се повиши стойността. По този начин, компанията значително увеличава доходността на обектите, предоставяйки на своите клиенти едни от най-добрите инвестиционни продукти на Европейския пазар на недвижими имоти.


В следващите редове ще Ви запознаем с ключовите моменти на един от проектите на компанията, включително местоположението, дизайнерските решения и постигнатите резултати. Ще ви разкажем как “Bulgarimmo” се стреми да превърне всяка сделка в уникално преживяване за своите клиенти и да гарантира успешни резултати, както в дългосрочен, така и в краткосрочен план. Ето какво казва екипът на “Bulgarimmo” за характеристиките на проекта и предизвикателствата при неговото реализиране:

Разположен в сърцето на София, в сграда с историческа стойност, този апартамент вече не отговаряше на съвременните нужди и желания. Построен през 30-те години, той беше нефункционален: стаите бяха затворени и достъпни чрез дълъг коридор, който отнемаше място, а инсталациите бяха остарели и неотговарящи на стандартите. Въпреки това, разполагаше с няколко предимства: привлекателна цена, отлично местоположение в центъра на града и възможност за оптимизиране на пространствата.

Наш клиент се довери на екипите на Bulgarimmo и след представянето на нашия проект и потвърждаването на сроковете, бюджета и очакваната възвръщаемост, започнахме ремонтните дейности.

За да отговорим на съвременните нужди и оптимизираме пространствата, преосмислихме плановете на апартамента, като същевременно спазихме ограниченията, свързани с носещите стени.

Проектът накратко:

Местоположение: Център на София

Площ: 70 кв.м.

Продължителност на ремонтните дейности: 3 месеца

Бюджет: 25 000 евро

Идея: оптимизиране на пространствата, подновяване на ел и ВИК инсталациите, обзавеждане на апартамента с модерни мебели

РЕЗУЛТАТ: модерен апартамент и 7% ГОДИШЕН ДОХОД ОТ НАЕМ В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ

Проектът ни доказва, че със свеж подход и професионализъм можем да превърнем на пръв поглед неизползваем и занемарен недвижим имот в една изключително доходоносна инвестиция, която може да се сравнява с имоти на европейските пазари в по-развити страни. Нашите постижения не само се конкурират успешно, но в много аспекти дори надминават стандартите. Считаме, че нещо по-вълнуващо от това няма – да създаваме ползотворни възможности в нашата родина и да изиграваме активна роля в развитието й.

Нашата цел в “Bulgarimmo” е да създадем уникални и стойностни имоти, които отговарят на нуждите и желанията на нашите клиенти. Независимо дали търсите нов дом, инвестиционна възможност или желаете да реновирате съществуващ имот, нашият екип от експерти е тук, за да ви помогне.

Свържете се с нас днес и получете персонализирана консултация, специално съобразена с вашите инвестиционни цели. Нашите професионалисти ще ви насочат и помогнат да вземете осъзнато решение при избора на недвижим имот.