На 8 юли (събота) се състоя официалното откриване на първа копка за новия проект на “Пулев Инвест Груп”. Сграда “Сердика” представя идеалното място за балансиран и пълноценен начин на живот за хора, търсещи спокойствието и модерните архитектурни решения. Проектът впечатлява с иновативен стилен дизайн, фасада и разположение. 

На събитието присъстваха гости от различни агенции за недвижими имоти, които споделиха момента на радост и успех със съдружниците на компанията – Тервел Пулев и Васил Михайлов, както и Петър Сотиров – търговски директор. Откриването беше съпроводено от позитивно настроение и музика, благодарение на специалното участие на Милица Гладнишка, Калин Вельов и други известни личности, които се погрижиха за комфорта и забавлението на всички присъстващи.

Сердика” е многофамилна жилищна сграда, разположена в непосредствена близост до новострояща се детска градина в кв. Малинова долина, София и само на 400 метра от арката на НСА. Сградата ще предлага общо 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Освен това ще разполага с партерни апартаменти, които имат собствени веранди и озеленено дворно пространство, в което жителите ще могат да се наслаждават на моментите с любими хора. 

Проектът гарантира висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси, както и хидроизолация на подземно ниво и покриви. Предвидени са разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. За да се намалят експлоатационните разходи, сградата включва в изграждането си и соларни инсталации, позволяващи енергийна независимост. 

Специално внимание се обръща към озеленяването. Сграда “Сердика” проектира алеи за разходки и безопасни места за деца, които ще могат да се любуват пълноценно и свободно на игрите си, а от друга страна, родителите ще имат възможността за пряко наблюдение, което осигурява тяхното спокойствие. 

Строителството се извършва съгласно най-високите стандарти, използвайки само качествени материали. Фасадите ще бъдат облицовани с каменна вата, окачена фасада и минерална мазилка, а дограмата ще бъде от висок клас, произведена в Германия.

За повече информация относно апартаментите в продажба от “Пулев Инвест Груп”, можете да разгледате тук: https://www.oikia.com/estate-agents/pulev-invest-grup/347/ 

Автор: Антония Богданова 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *