Продажба
3.565 резултати за

Продажба на имоти в Пловдив

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Пловдив е един от най-старите градове в Европа, който пази богато културно и историческо наследство. Трябва да се гордеем, че именно такъв град се намира в пределите на нашата държава.

Заради изключително доброто си развитие, този град е избран за дом от хиляди хора, а голям брой нови заселници търсят своето жилище за продажба в Пловдив. Поради тази причина нашата агенция за недвижими имоти предоставя възможност да се запознаете с големия брой жилища за продажба, които се предлагат в града.

В онлайн портфолиото на Oikia.com ще намерите богат избор от апартаменти, къщи и имоти от всякакъв вид на територията на град Пловдив и околността. Приканваме ви да разгледате подробно нашите предложения и или да се свържете с нас и заедно да отсеем най-подходящите имоти, които отговарят на вашите изисквания и предпочитания.

Какви имоти ще намерите в нашия онлайн каталог

Търсите ли жилища за продажба в Пловдив, които да превърнете във вашия нов дом или в добра инвестиция? Ако отговорът е да, значи сте на правилното място. Нашата агенция за недвижими имоти предлага много видове жилища на територията на цялата страна.

Разбира се Пловдив е един от основните и най-големи градове в страната ни, което означава, че разнообразието от жилища, които предлагаме в града е огромно.

Представяме ви някои от видовете имоти, които нашата агенция предлага:

  • Апартаменти

Това е най-предпочитаният тип имот щом става въпрос на продажба на жилище в град. Апартаментите, които ви предлагаме на територията на Пловдив са както такива тип ново строителство, така и тип панелки.

Може да сте сигурни, че в нашето портфолио ще намерите голямо разнообразие на апартаменти според големината и броя на стаите. За семейства са подходящи имотите от вида на двустаен или тристаен апартамент. Разбира се, предлагаме и много стайни апартаменти тип четиристаен, пестен или мезонет.

Пловдив е град, който посреща много студенти, затова и имотите от вида на едностаен апартамент или студио също са много подходящи особено сред младите хора.

  • Самостоятелни къщи

Някои пловдивски квартали или райони около града са много подходящи за хора, които търсят спокойствие и по-голямо пространство. Именно на тези локации се намират самостоятелните къщи и вили, които нашата агенция предлага.

Тези имоти са предпочитани от семейства или по-възрастни хора, които търсят уединение. Самостоятелните къщи или вилите предлагат и просторно дворно пространство, което ви дава свобода да създаде своя домашен уют в съчетание с природата.

Локацията като критерий за продажба на имот

Нашите клиенти посочват, че освен вида на имота, локацията също има важна роля за избора на жилище за продажба в Пловдив. В града има много добре развити райони и квартали, които предлагат добра инфраструктура, лесен достъп до централната част на града, възможности за забеления и образование.

Това са основни фактори при избора на локация на жилище особено от млади хора и семейства. Нашият екип винаги взима под внимание вашите изисквания и се старае да ви предложи имоти, които максимално да удовлетворят вашите очаквания.

Доверете се на нашата експертиза в сферата на недвижимите имоти. Свържете се с нас за да организираме среща, на която да обсъдим вашите изисквания и бюджет.