Продажба
3.204 резултати за

Продажба на апартаменти в Пловдив

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Продажбата на апартаменти в Пловдив предоставя разнообразни и привлекателни възможности за покупка на имоти за търсещите жилище в един от най-старите градове в Европа. Пловдив се намира в сърцето на България и е обгърнат от полите на Родопите.

Градът на тепетата се отличава със своето богато историческо и културно наследство, което привлича не само много туристи, но и много млади хора, които са привлечени от съчетанието между съвременен и исторически град.

Пловдив има няколко района, в които се предлагат апартаменти с различни характеристики. Някои жилища се намират в новопостроени сгради, а други в многоетажни панелни блокове. Типа строителство става все по-важен фактор за избора на апартамент.

Друга ключова характеристика при избора на жилище е неговото местоположение. Пловдив е голям град и има няколко ключови жилищни района. Добрата инфраструктура и лесни достъп до централната част на града са предпоставки за избора на апартаменти дори и в по-отдалечени квартали от центъра.

Квартали като Капана, Тракия, Кючук Париж и Младежки хълм са предпочитани поради добрите условия на живот, които предлагат и достъпността си.

Продажба на апартаменти в Пловдив – видове имоти

В категорията „Продажбата на апартаменти в Пловдив“ в онлайн портала за недвижими имоти Oikia.com, ще намерите различни видове имоти, отговарящи на разнообразните нужди и предпочитания на бъдещите собственици.

Една от основните характеристики на апартаментите е броя стаи и тяхното разпределение. Служителите на нашата агенция се постараха да предложат възможно най-голямо видово разнообразие от апартаменти според броя стаи, типа строителство, площта, наличието на обзавеждане.

При нас ще намерите новопостроени жилища в съвременни жилищни комплекси, които предоставят модерни удобства в градска среда. Други наши предложения включват ремонтирани апартаменти в по-стари сгради, които се намират в централните части на града.

Според големината и броя стаи апартаментите за продажба в Пловдив се делят на студиа, двустайни апартаменти, тристайни апартаменти и многостайни жилища.

Студиата и едностайните апартаменти са предпочитани от студенти или млади хора, които живеят сами. По-големите жилища тип двустайни и тристайни апартаменти са подходящи за семейства или споделено съжителство между няколко човека.

Многостайните апартаменти може да се разглеждат и като луксозни жилища, които предлагат стаи за създаване на офис или практикуването на хобита.

Независимо какъв вид апартамент търсите, всички предложения в нашия онлайн каталог са подходящи и за покупката на имот с цел инвестиция. Закупуването на по-стар апартамент на по-ниска цена и реновирането му е инвестиционна възможност, които някои хора предпочитат.

От какво зависи цената на апартамент в Пловдив

Цените на апартаментите в Пловдив могат да варират в зависимост от фактори като големина, състояние, етаж, изглед, тип строителство и обзавеждане. Наличието на асансьор, паркинг, тераса или други допълнителни удобства може да повиши цената на имота. Локацията е от съществено значение за определяне на стойността на апартамента.

Преди да започнете разглеждането на различни апартаменти за продажба в Пловдив ви съветваме да създадете списък на важните за вас критерии и да ги подредите по важност. Така ще знаете какво е от значение за вас при покупката на жилище и от какво може да се откажете. Ако се нуждаете от съдействие винаги може да се обърнете към нас.