Продажба
3.235 резултати за

оферти за апартаменти в област Пловдив

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Добре дошли на Oikia.com, където ще намерите разнообразие за от възможности за покупка на апартаменти в Пловдив и околността. Независимо дали търсите ново жилище, инвестиционен обект или апартамент, който да отдавате под наем, ние сме на разположение, за да ви помогнем при избора.

Пловдив е град, който съчетава градски комфорт и култура. Това е вторият по големина град в страната, което е доказателство за развитието му и многото предимства, които има. Пловдив е един от най-старите градове в света, което прави всеки пловдивчанин горд, че живее там.

Градът е зареден и жизнена атмосфера и предлага много възможности за културен туризъм. В същото време Пловдив има модерен облик и не лишава своите граждани от всичко, което един съвременен град може да предложи.

В това число влизат и разнообразието от жилища и апартаменти, които са подходящи както за семейства, така и за самостоятелно живеене. Следва да разгледаме критериите за покупка на апартаменти в Пловдив. Тези жилища са предпочитани за самостоятелни живеене от млади хора и студенти, които държат на своето лично пространство.

Критерии при покупка на студио апартамент в Пловдив

Покупката на апартамент е важна инвестиция и решение. Точно заради това тя трябва да е добре обмислена. Всеки човек има нужда от професионалисти, на които да се довери при огледите и покупката на имот.

Екипът от брокери на Oikia има дългогодишен опит в продажбата на апартаменти в област Пловдив. Ние винаги се стараем да удовлетворим всички изисквания и предпочитания на нашите клиенти, при покупката на студио. За тази цел им помагаме да съставят списък на приоритетните за тях критерии.

Този списък е различен за всеки клиент, но критериите почти винаги са едни и същи. Нека разгледаме основните от тях:

  • Локация

Това е топ критерий за много от купувачите на двустайни апартаменти в град Пловдив, а и не само. Локацията в ключов фактор, защото от нея зависи голяма част от ежедневието ни. Някои хора предпочитат да живеят в близост до централните част или работното си място.

Други търсят уединение и са много по-склонни да закупят апартамент в покрайнините на града. За трети локацията не е от толкова голямо значение, ако в близост до жилището си имат спирки на градския транспорт или лесен достъп с автомобил до центъра.

  • Разположение и етаж

Много хора не придават голямо значение на този критерий, но все пак той е важен. Апартаментите със северно разположение са значително по-хладни през лятото, но и не получават достатъчно слънце през другите дни от годината. Обратното важи за южните апартаменти, които често са по-предпочитани.

Някои хора избягват да закупуват жилище на първи или последен етаж поради различни причини. Най-предпочитани са средните етажи и апартаменти.

  • Състояние на студиото

Това също е основен фактор при определяне на цената. Студиото може да бъде обзаведено или не, след или преди ремонт, новопостроен или старо строителство. Това зависи и от личните предпочитание на купувача.

Това бяха някои от основните критерии, които обсъждаме с нашите клиенти преди да предприемем огледи. За нас е важно да познаваме вашите приоритети, за да можем заедно да намерим жилището на мечтите ви.