За нас

OIKIA.com е онлайн портал за недвижими имоти , публикуван директно от агенции за недвижими имоти или физически лица.

OIKIA.com се роди от еволюцията на българския пазар на италианския портал OIKIA.it, известен в цяла Италия, но преди всичко в Северна Италия, благодарение и на хартиеното списание, публикувано в Пиемонт, Ломбардия, Вале д'Аоста, Лигурия и Емилия Романя.

Избрахме името oikìa от името, дадено на къщата в Гърция, което означава стените, но също и емоциите, които къщата събра, околната среда, местообитанието ( прочетете повече тук ).

За кратко време се добавят хиляди свежи предложения за недвижими имоти, публикувани от частни лица и агенции за недвижими имоти. Всеки ден новите функции позволяват опростена навигация, която гарантира намирането на имота, който търсите сред многобройните реклами, пълни със снимки, описание и цялата необходима информация. Ако търсите къща за продажба, на oikia.com ще я намерите за миг!

Можете да намерите къщи под наем и за продажба за всички типове потребители: от апартамент до таван, от селски в провинцията до вила на морето. Ако търсите нова къща или къща в строеж, можете да прегледате най-добрите оферти на строителни обекти, всички представени със снимки и етажни планове. Дори студентите могат да намерят най-доброто настаняване сред хилядите стаи под наем в цяла Италия.

Търсенето е много просто, изберете града или района на имота, който ви интересува, и намерете всички реклами, подходящи за вашето търсене.
Предпочитате къща с градина или басейн? Няма проблем, благодарение на нашите филтри можете да изберете какво да имате или какво да нямате в мечтания дом.

Ако пък търсите търговски обект, офис, магазин, склад или навес, или лаборатория, посетете ни всеки ден или регистрирайте вашата заявка, с вас ще се свържат тези, които имат имот който отразява вашите нужди.

Благодарение на OIKIA можете да взаимодействате с най-добрите агенции с едно кликване и веднага щом вашият мечтан дом стане реалност, агенцията за недвижими имоти ще се свърже директно с вас.

Агенциите за недвижими имоти в OIKIA са най-добрите на пазара и най-професионалните за сериозна и безрискова покупка. Вашият нов дом ви очаква!

Най-добрите Реклами за недвижими имоти директно публикувани от агенции за недвижими имоти и физически лица.

Потърсете търговското помещение, склада, навеса, магазина, офиса за вашата работа, гаража за вашата кола, най-красивите ваканционни къщи или селския стил на вашите мечти. Много обяви за недвижими имоти със снимки , за покупка от частни лица или от агенции за недвижими имоти.

Ако не можете да намерите къщата, която е подходяща за вас, не се притеснявайте, активирайте известието, свързано с вашето търсене и ще получите имейл веднага щом бъде поставена обява, която отговаря на вашето търсене.
По този начин не е нужно вие да търсите обявата, а ние я търсим вместо вас.