Продажба
676 резултати за

тристайни апартаменти за продажба Пловдив

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Търсите удобствата на големия град, но животът в столицата ви изглежда прекалено натоварен? Или искате да закупите имот за инвестиция в развиващ се район с достъпни цени, където имотният пазар има страхотен потенциал за генериране на печалба за инвеститора?

Пловдив разкрива изключителни възможности за купувача и в двете очертани хипотези. А възможностите в Oikia.com се увеличават с регулярно обновяващи се списъци с обяви с прекрасни имоти, предлагани от частни лица и търговци. Разгледайте списъка с текущи предложения и задайте своите предпочитания за филтрация, за да достигнете с лекота до най-подходящия имот.

Ако днес нямате късмет може да оставите координати, на които да изпращаме новопубликуваните обяви в Oikia.com, които посрещат зададените от вас критерии на търсене. Така ще можете да изпреварите останалите потенциални купувачи и да достигнете първи до най-добрите тристайни апартаменти за продажба в Пловдив.

Тристайни апартаменти за продажба в Пловдив за всеки стил и бюджет

Броят на страниците в категорията показва ясно голямото многообразие от имоти, влизащи в определението тристайни апартаменти за продажба в Пловдив. Средните цени за кв. м. в града продължават да са по-ниски от тези в столицата и затова са повече хората, които могат да си позволят да закупят по-голямо жилище на територията на града под тепетата.

Затова и тристайните апартаменти са един от най-популярните избори, независимо дали става въпрос за имотна инвестиция или покупка на жилище за живеене или почивка, далеч от обикновената ежедневна рутина.

Търсите уютен апартамент със страхотна гледка към Родопа планина? Или искате да разгледате бохемски дизайнерски имоти, предлагащи лукс, функционалност и страхотна комуникативност? А може би желаете да закупите стар тристаен имот със страхотна перспектива? В Oikia имате възможността да откриете мечтания имот с лекотата на няколко клика и да се свържете директно с лицето, публикувало обявата.

Тук ще откриете имоти на зелено или в строеж от доказани строители, които се ползват с висока репутация, тристайни апартаменти, предлагани без комисиона от брокерски специалисти и обяви от собственици, в случай, че желаете да завършите сделката напълно самостоятелно.

Предлагат се много имоти с паркомясто и/или гараж, таван и/или мазе, може да избирате между локация в близост до мол, магазини, училища, детски градини, университет или на по-периферна или крайна локация, осигуряваща предпочитаното спокойствие. Напълно завършени имоти, такива в строеж или на етап проект или с възможност за преустройство – разгледайте текущите предложения и си осигурете бърза връзка за насрочване на оглед.

В портала се публикуват обяви с имоти на ключови и популярни локации сред хора с различни предпочитания като Център, Смирненски, Тракия, Остромила, Каменица, Кършияка, Южен, Кючук, Мараша, Прослав, Гагарин, Западен, Младежки хълм, Беломорски, Коматево и др.

Завършени в елегантен дизайнерски стил, оборудван с всичко необходимо за удобно живеене или със свобода за довършване според вашите лични предпочитания – изборът е изцяло във вашето поле.

Предлагат се и имоти с големи балкони, красиви градини, просторни площи или по-икономично разпределение, на различни етажи в сгради ново или старо строителство. Конфигурирайте своите желания чрез възможностите за филтриране и разгледайте страхотните предложения на сайта, които посрещат с точност вашето търсене. Радваме се да бъдем част от вашата мисия за откриване на перфектния имот в Пловдив – едно прекрасно място за живот, работа, учене и забавление.