Продажба
199 резултати за

Продажба на къщи в Бургас

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

В категорията Продажба на къщи в Бургас ви представяме възможност за закупуване на жилище тип къща в Бургас и околностите на града. Ако винаги сте мечтали да живеете в спретната къща с двор и гледка към морето, сега е вашият шанс да намерите перфектния за вас имот.

Къщите са предпочитани жилища поради пространството и уюта, които предлагат. Този вид имот е предпочитан от семейни хора, които искат да осигурят достатъчно лично пространство на всеки един член от семейството.

Най-често към къщата има и дворно пространство, което ви позволява да се радвате на повече място и да създадете мечтаната градина.

Град Бургас е много предпочитано място за живеене поради благоприятното си местоположение. Разположен на Бургаския залив, града предоставя лесен достъп до крайбрежната ивица на Южното Черноморие и известни летни курорти.

Това привлича интереса не само на много българи, но и на чужденци, които търсят достъпни имоти в близост до морето.

Продажба на къщи в Бургас – как да изберете имот

Покупката на имот не е никак лесна задача. Дори и да имате нужните средства следва да намерите къща, която да отговаря на всички ваши изискания, а цената и да се вписва във вашия бюджет. Преди да се запознаете с къщите в Бургас, които ви предлагаме в нашия онлайн каталог за недвижими имоти трябва да определите какви са вашите ключови критерии за избор на имот.

Важно е да знаете каква къща търсите. Дали се нуждаете от имот, който да превърнете във вила извън града, която да посещавате през почивните дни или търсите къща, която да се превърне във вашия постоянен дом? Отговорът на този въпрос е ключов, за да определите вида къща, която ще отговаря на вашите нужди.

На територията на Бургас и околностите могат да се намерят къщи в различен стил. Ако изпитвате носталгия към старите селски къщи може да закупите подобен имот и да го ремонтирате по ваш вкус.

През последните години се построиха и много нови къщи в близост до морския бряг, които предлагат лесно бягство от натоварения град.

Всеки имот се има различни характеристики като площ, етажи, брой стаи, площ на дворното пространство. Определете какво очаквате от всеки един от тези критерии според нуждите на вашето семейство.

Състоянието на имота също е важно. По-старите къщи, които се нуждаят от повече ремонт се предлагат на по-ниска цена. Новопостроените имоти в повечето случаи са по голи стени, което може да ви коства повече средства за обзавеждането им.

Покупката на къща в Бургас като инвестиционна възможност

Районът на град Бургас е благоприятен за инвестиция в недвижими имоти. Южното Черноморие е предпочитано от много български и чуждестранни туристи, които търсят място за своята почивка. Покупката на къща и превръщането ѝ в място за настаняване е добра инвестиционна възможност, които може да има сигурна възвращаемост.

Каквато и да е целта на покупката на къща ви съветваме да вземете това решение след внимателно разглеждане на всички предложения в онлайн каталога на Oikia.com. Постарахме се да включим разнообразни недвижими имоти тип къща в Бургас и околността.

При възникнали въпроси винаги може да се свържете с нашите брокери, които ще ви предложат адекватна консултация.