Може би вече сте забелязали присъствието на Oikia.com в обектите на Pulse върху всички видео стени. На тях ще видите част от нашите проверени агенции и образцови брокери, както и актуални имоти за покупка или отдаване под наем. От този месец може да ни видите и в двата им нови обекта: Pulse Vitosha, Студентски град и Pulse Exclusive до The Mall.

С откриването на Pulse Exclusive на 16.10.2023 г. – последното попълнение към фитнес клубовете Pulse, обектите от веригата увеличават общия си брой в София на единадесет. Той е разположен на удобна и комуникативна локация до The Mall и ще предлага на своите членове уникални възможности за подобряване на фитнес изживяването.

От следващата седмица започват групови тренировки, които обещават да внесат енергия и мотивация в залата, а съвсем скоро и Спа центърът ще бъде на разположение, за да осигури на клиентите истинско усещане за релакс и комфорт.

Pulse Fitness Club, пионер във фитнес индустрията за България, е първата спортна верига в страната, която е основана на принципа на клубното членство. Всеки Pulse център е снабден с последно поколение материали и уреди, отговарящи на най-високите световни стандарти.

Със своите 17 клуба, 120 квалифицирани треньори и над 1,000 групови занимания месечно, Pulse Fitness Club помага на своите членове в постигането на здравословен начин на живот, личен баланс и удовлетвореност.

Научете повече тук: http://bit.ly/45Cx31Q

Какво ще предлага новият и ексклузивен спортен център?

1. Силова и кардио зона

Силовите и кардио зоните са оборудвани с първокласни уреди на марката Active Gym, които предоставят максимален комфорт и ефективност във всяко упражнение.

2. Cross Training зона

Можете да започнете деня енергично с напади и упражнения за експлозивност и бързина в Cross Training зоната. Там ще откриете атлетическа писта и разнообразие от аксесоари, които да подобрят тренировката.

3. Групови занимания

Залата за групови занимания впечатлява с модерния си интериор и предлага широка гама от активности като йога, танцови и кондиционни тренировки и още много други. Винаги ще можете да откривате нещо подходящо за вас и във всеки стил.

4. Просторни и удобни съблекални

Комфортът преди и след тренировка е от особено важно значение и затова клубът се шири с просторни и удобни съблекални, които допринасят за приятното преживяване по време на фитнес.

Спортът е ключът към по-здравословния и активен начин на живот. Pulse Exclusive Club ви очаква!

Автор: Антония Богданова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *