На 08.02.2024 година в зала 3 на НДК ще се проведе национална брокерска конференция. Организатори на събитието са: Neychev.bg; Home2U; Realto Group; Building Box; Era; Primo+; Yavlena; Lions Group; Unique Estates; Inclusive; Imoteka; KA5

Ще започнем с това, че подобно събитие с подобен мащаб не се е организирало до момента. Това е първото подобно събитие, което планират да се превърне в традиция два пъти в годината – една голяма конференция в началото на годината и една есенна конференция. Основният организатор на събитието – Neychev.bg планира да покани и други брандове в сектора на недвижимите имоти за да му помогнат да организира следващите събития. Ако някой има желание да стане част от нещо, което ще остане завинаги в историята на бранша може да се свърже с Нейчо Нейчев на посочените координати в сайта.

Събитието е организирано от брокери и е насочено към брокери. Едни от най-успешните участници в пазара на имоти като посредници и инвеститори, ще споделят опита си и добрите практики, които използват за да обслужват интересите на своите клиенти по възможно най-добрият начин.

Ето и някой от лекторите:

Какво сподели пред нас самия Нейчо Нейчев: “Причините за това събитие са много, като част от тях са следните – искаме благодарение на споделен опит да помогнем на колеги, които искат да постигат по-добри резултати да успеят да ги постигнат; да успеем да помогнем на повече колеги да дават повече добавена стойност в услугата си, което ще им помага да печелят повече клиенти и повече препоръки; възможността да изградиш стотици контакти, които да ти помагат в работен план е напълно реална, което е също изключително и носи много добавена стойност. Ще спра до тук, защото стойността, която носи едно подобно събитие за бранша и участващите в него е огромна”.

Повече за програмата на събитието може да разберете тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *