Днес на 09 февруари отвори врати вторият офис на Холдинг груп недвижими имоти.

Основателите на компанията обединяват своя дългогодишен и успешен опит в сферата на имотите, идеи, ентусиазъм и заедно с екип от истински професионалисти, които споделят визията за коректна посредническа услуга , създават активна, динамична и изключително позитивна среда.

Credit: Photolux

Холдинг груп определя професията на консултанта недвижими имоти, като мисия, насочена еднакво към нуждите както на продавачи, така и на купувачи, държи на високото качество, личното и задълбочено отношение към клиента, коректността. Холдинг груп владее спецификата на варненския градски пазар в обслужването на чуждестранни клиенти, спецификата на обекти, като къщи, апартаменти и парцели, промишлени и инвестиционни обекти, ваканционни имоти, продажба и на зелено за новото строителство, както и обслужва цялата територия на областите Варна и Добрич.

Credit: Photolux

Екипът на Холдинг груп определя средата, като най-доброто място, семейство, доверие, развитие, взаимопомощ, забавление и растеж. Към 13-годишния опит на основателите се прибавя отдадеността и професионализма на верния екип, както и свежата енергия на всички новоприсъединили се консултанти, които към момента формират сериозна група от 20 професионалиста!
Събитието по откриване на новия офис бе удостоено с вниманието на много партньори, приятели и клиенти на Холдинг груп недвижими имоти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *