На 23.02.2024 година в хотел „Грами“ се проведе трето поредно събитие, организирано от ПоВече Мениджър на тема „Маркетинг стратегии за успешния брокер“. В него взеха участие над 120 брокери и управители на фирми за недвижими имоти. Събитието откри Слави Дяковски, които е маркетолог и съосновател на агенция за дигитален маркетинг и видео реклама Spread It, с лекция на тема “Дигитална Икономика”. Последван от Антон Илиев – съосновател на КА 5 ИМОТИ, които говори на тема “Позициониране в сферата с недвижими имоти”. А преди първата пауза за въпроси и отговори, и кафе почивка, се включи и първата жена лектор Снежана Стойчева – управител на Imoti.net. След кратката пауза събитието продължи отново с Слави Дяковски, който този път говори за характеристиката на платформите. Росен Станков – управител на RS Estates се включи веднага след него с лекция за Социални мрежи за начинаещи.

Управителят на Велдикс – недвижими имоти, Спаска Шарланджиева бе втората жена, която изнесе лекция за Работещи маркетинг практики от брокер за брокери. С нея настъпи и втората кафе пауза, на която гостите отново имаха възможността освен да обсъдят темите помежду си, да поговорят и свободно с лекторите. През това време екипът на Oikia.com засне ексклузивни интервюта на лекторите и на част от гостите. След паузата Слави Дяковски засегна последната си тема- Маркетингови инструменти за успех и с това преотстъпи мястото си на поканения от нас oikia. com гост лектор г-н Веселин Маринов, представител на една от най-големите гръцки агенции Grekodom, който сподели своя дългогодишен опит и особености на пазара на недвижими имоти в Гърция.

На края на деня събитието завърши с авторските ни коктейли, приготвени от професионални бармани. Събитието бе организирано от общността на малките агенции за недвижими имоти, като основните цели на тези събития са повишаване на квалификацията на брокерите на недвижими имоти , както и постигане на по-високо качество при съвместната им работа в полза на клиентите.

Ние от Оikia.com бяхме медиен партньор и спонсор на събитието. Очаквайте скоро отразяването на събитието в нашите медийни канали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *