На 3 юли (понеделник) Ен Джи Тренд ЕООД официално направи първа копка за своята нова бутикова жилищна сграда, намираща се на ул. “Капитан Райчо” №65, град Варна. Проектът е създаден в модерен и иновативен стил. Умело съчетава минималистичен дизайн, естествени цветове и съвременни материали. Сградата е с елегантна визия, която се вписва хармонично в градската среда и ще предложи нов дом на своите бъдещи собственици. 

Ен Джи Тренд ЕООД е компания, която се развива динамично, съобразно тенденциите на пазара за недвижими имоти. Представят разнообразие от услуги – както инвестиционно консултиране, продажба и управление на имоти, така и строителство. Фирмата е пълноправен член на Камара на строителите в България и работи с екип от висококвалифицирани професионалисти, които имат умения, знания и дългогодишна практика в отделните области и осигуряват необходимата помощ по най-добрия начин на всички свои клиенти.

Едно от важните предимства на Ен Джи Тренд ЕООД е нестандартната архитектура, качественото изпълнение и функционалността, която предлагат. Изграждат проектите си с нови иновативни технологии и материали, създавайки безопасно и красиво място за живеене. Специалистите използват индивидуален подход към клиентите си и гарантират максимална сигурност и защита на техните интереси.

Благодарение на отговорното си отношение към работата, Ен Джи Тренд ЕООД печели доверието на много клиенти както от страната, така и на международно ниво. Те гарантират качество, коректност и професионализъм, които са ключът към успеха и стабилното развитие на проектите им и това да се докажат като лидери в предоставянето на съвременни, конкурентни и качествени услуги. 

Автор: Антония Богданова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *