ERA Вива е водеща компания, специализирана в сферата на недвижимите имоти. Тя предлага иновативни решения и услуги, които задоволяват нуждите на клиентите и ги подкрепят в търсенето, продажбата и наемането на недвижими имоти. Със своята богата история и глобално присъствие, ERA Вива е гаранция за професионализъм и успех в тази динамична индустрия. С офисите си във Варна, Пловдив и София, Вива е най-голямата агенция на ЕРА в България.

гр.София, ул. Пловдивско поле 15

ERA Вива е част от групата ERA Real Estate, основана през 1971 г. в САЩ. Компанията се разраства бързо и разполага с офиси в повече от 35 държави по света. ERA Вива започва дейността си във Варна през 2015 г. и бързо се утвърждава като един от водещите партньори на пазара на недвижимите имоти.

ERA Вива предлага широк спектър от услуги, които обхващат всички аспекти на недвижимите имоти. Някои от ключовите услуги включват: продажба на недвижими имоти: ERA Вива предоставя възможности за продажба на разнообразни имоти – апартаменти, къщи, вили и др. Компанията разполага с богата база данни от налични обекти и помага на клиентите да намерят най-подходящото имотно решение. Експертите на ERA Вива осигуряват консултации и оценки на недвижими имоти, което е от съществено значение за правилното определение на стойността и възможностите на конкретен обект. ERA Вива предлага и инвестиционни възможности в недвижими имоти, които са насочени към клиенти, които търсят растеж и възвръщаемост на инвестициите си. Кредитните консултанти на Ера Вива ще ви осигурят най-добрите уловия, без досадно обилкаляне на банки и излишно губене на време. – ,, Довери се на професионалистите в сферата на кредитирането!!!“

Офисът в Пловдив, ул. Георги С. Раковски 30Б

ERA Вива активно използва иновативни технологии, за да предостави на клиентите си най-доброто в сферата на недвижимите имоти. Те разчитат на съвременни платформи и софтуерни решения, които подобряват процесите на търсене, обработка и представяне на информация за недвижимите имоти. ERA Вива се стреми да бъде в крак с последните тенденции в индустрията и да предлага иновативни решения, които гарантират на клиентите бърз и ефективен достъп до най-добрите имотни предложения. Компанията е отворена към използването на нови технологии и инструменти, които могат да подобрят клиентското изживяване и да оптимизират процесите в сферата на недвижимите имоти.

Ценностите на ERA Вива се основават на принципи и идеи, които оформят основата на тяхната култура и дейност. Те отразяват ангажимента на компанията към клиентите, екипа и обществото. Вотът си към тези ценности помага на ERA Вива да се отличава и да създава успешни и въздействащи резултати. Ето някои от ключовите ценности на ERA Вива: стреми се да доставя висококачествени и професионални услуги на своите клиенти. Компанията подкрепя своя екип с обучение и развитие, за да гарантира, че експертите им са винаги в крак с последните тенденции и най-добрите практики в индустрията на недвижимите имоти. ERA Вива възприема високи етични стандарти и придържане към принципите на честност и справедливост във всичките си дейности.

Офисът във Варна, ул.Димитър Икономов 17

Компанията се стреми да установи дълготрайни и доверителни отношения с клиентите си, като ги обслужва с искреност и прозрачност. ERA Вива придава голямо значение на клиентското удовлетворение. Компанията се стреми да разбере индивидуалните нужди и предпочитания на клиентите си и да им предостави персонализирани решения, които отговарят на техните изисквания. ERA Вива се фокусира върху дългосрочните взаимоотношения и насърчава откритата комуникация с клиентите си. Във всичко, което прави, ERA Вива стреми да бъде етична, иновативна и клиентски насочена компания, която предоставя надеждни и висококачествени услуги в сферата на недвижимите имоти.

Екипът на Вива

ERA Вива е компания с богат опит и успешен тракт на дейност в сферата на недвижимите имоти. Техните иновативни решения и качествени услуги ги правят водещ избор за клиенти, които се нуждаят от професионална подкрепа и съвет в процеса на търсене, продажба или наемане на недвижим имот. ERA Вива се отличава с добре утвърдената си репутация и ангажимента си да предоставя най-доброто на своите клиенти, което я прави ключов играч в индустрията на недвижимите имоти. В ЕРА Вива работим по стандарти, гарантиращи сигурни резултати!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *