Днес ние от Oikia.com имаме удоволствието да ви представим Ваня Тодорова, брокер на агенция за недвижими имоти RenTica.

1. Какво е да си жена брокер на недвижими имоти?

Всеизвестен факт е, че жените умеем да се справяме с няколко неща едновременно, както в ежедневието си, така и в сферата в която се развиваме. В света на недвижимите имоти жените брокери сме интуитивни, при комуникацията с клиенти влагаме емоция, обръщаме внимание на детайла,  усещаме настроението и желанията на клиента и така по-лесно печелим доверие.

2. С мъже или жени колеги работите по-добре?

Когато работиш усърдно и с желание е без значение дали си мъж или жена. И с двата пола успявам да се сработя добре, стига да има коректност и взаимно уважение. Жените, са може би по-добри в комуникацията, докато мъжете колеги са по-гъвкави когато стане по-напечено и при по-заплетени казуси.

3.Чуствали ли сте се подценявани като жена брокер?

Понякога, не само в недвижимите имоти жените сме подценявани. Всички сме се сблъсквали с това. В такива ситуации аз се стимулирам да бъда още по-добрата версия на себе си в това, което правя и да оставя отсрещната страна изненадана.

4. Разкажете забавна случка от вашата практика.

Забавни случки има ежедневно, особено на пазара на наемните отношения, тук динамиката е по-голяма. Наскоро на колега му звъни наемодател, който желае да го консултираме за отдаването под наем на имота му. Уговарят си час за среща на ул Ген. Колев. Колегата отива, чака известно време, чуват се с клиента няколко пъти и двамата казват, че са на адреса. След още околко 20тина минути в издирване един друг, се оказва, че наемодателя е в София на Ген Колев, а колегата във Варна на същия адрес.

5. Какво бихте казали на дамите, които искат да се развиват в професията брокер на недвижими имоти?

Бих им казала, че светът на бизнеса с недвижими имоти е отворен за трудещи се хора, но жените успяваме успешно да съвместим и балансираме както работа, така и да бъдем добри майки, съпруги, домакини и още куп неща. Ако тях ги привлича диманиката и безкрайните възможности, които бранша предлага да дерзаят без капка съмнение в себе си в посока прогрес.

За още статии посетете: Oikia.com/news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *