Днес ви представяме Аспарух Кодулев, образцов брокер на месец септември за 2023г, основател на агенция “Приоритет”.

Аспарух е професионалист, който благодарение на коректното си отношение изгражда доверие в клиентите си. С години опит в сферата той доказва, че негов приоритет са вашите имоти!

За Oikia.com, Аспарух Кодулев отговори на следните въпроси:

1 . Какво е да сте брокер на недвижими имоти?

Да си брокер на недвижими имоти е предизвикателство всеки ден . Срещаме се с много различни хора и трябва да подходим към всеки с индивидуално. Също така добрият брокер бих казал, че трябва да има познания в архитектурата, правни въпроси, психологията и търговски умения . И последно, но може би най-важното добрият брокер е този , който не спира да учи.

2. Работите ли с колеги брокери?

Ние от “ Приоритет” работим с всички колеги и бих казал , че имаме много съвместни сделки с колеги от други агенции. За мен агенциите , които не работят с колеги са некоректни и тази практика не носи дългосрочни бизнес перспективи.

3. Ако можете да промените нещо в бранша, кое ще е то?

Определено бих променил лошите практики в бранша , като работата на агенции само за частни лица . Въпреки всичко вярвам, че нивото на услугата се покачва през последните години и за да си устойчив във времето трябва да се подобряваш всеки ден.

4. Разкажете забавна случка от вашата практика.

Забавни и куриозни случки много всеки ден в нашия бизнес . Най-прясната е от миналата седмица, когато с клиенти предавахме владението на един обзаведен апартамент. Моите клиенти са продавачите и си бяха събрали личните вещи от апартамента , но купувачите забелязаха , че липсва един леген от банята и стана голям проблем за тях . За да прекратя спора за въпросния леген, отидох до най-близкия магазин и им купих нов. Може да звучи смешно, но за да прекратим някой спор и да не влизаме в повече конфликти понякога се налага и да купуваме легени.

5. Какво бихте казали на хората, които искат да се развиват в професията брокер на недвижими имоти?

Бих им казал най-вече да имат търпение. Да са готови да учат, да слушат техните ментори, да запретнат ръкави за здрава работа и резултати ще дойдат. Няма не възнаграден труд!

Може да разгледате всички обяви на агенция “Приоритет”.

Имотно проучване в София с Аспарух Кодулев.

За още статии по темата “Интересно и полезно”.

За още разнообразни и интересни статии следете Oikia.com/news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *