По случай наближаващия празник на жената 8-ми март, ние от Oikia.com зададохме, няколко въпроса на жените в света на недвижимите имоти.

Днес имаме удоволствието да ви представим Диана Илиева, брокер и собственик на агенция за недвижими имоти “RE/MAX By The Sea”.

1. Какво е да сте жена брокер на недвижими имоти?

Професията консултант на недвижими имоти е по-скоро призвание и начин на живот. Това, което ме зарежда в ежедневието са динамиката, срещите с различни клиенти, сблъскването с разнообразни казуси и разбира се сбъдването на имотните потребности на клиентите, които ни се доверяват.

2. С мъже или жени колеги работите по-добре?

Работя най-добре с професионалисти, с колеги, които имат необходимата експертиза и познания, без значение дали са мъже или жени.

3. Чувствали ли сте се подценявана като жена брокер?

Не, не съм се чувствала подценявана в професионално отношение, само защото съм жена. Въпреки това, ако разсъждаваме по въпроса, съществува възможност за сблъсък с предпазсъдъци или дискриминация. Мисля, че успешно се справям с такива предизвикателства.

4. Разкажете забавна случка от вашата практика.

За конкретна забавна случка в момента не се сещам, но сме имали клиенти, за които е било важно кога е Ретрограден Меркурий, например, такива, които са си правили астрологична карта, за да изберат деня за сделката или при избора на жилище първото и основно нещо, което е било важно е „енергията“ на апартамента.

5. Какво бихте казали на дамите, които искат да се развиват в професията брокер на недвижими имоти?

Преди всичко, да бъдат себе си, да се учат, да се развиват и да са целеустремени, да се изправят пред предизвикателствата и да са новатори в работата си.

За още статии посетете Oikia.com/news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *