Още в началото на годината се усеща работата, която брокерите свършиха през 2023-та в социалните мрежи. Очаква ни силна година. На 08.02.24 предстои да се случи конференцията “Брокер Про” – на едно място ще се съберат 1000 брокера от цяла България.
Аз лично много се вълнувам, защото това събитие е доказателство, че ние като бранш, вървим в правилната посока. Разбира се, аз ще бъда там, заедно с партньорите ми от oikia.com и ще имам удоволствието с част от вас да се видя отново, а с други да се запозная.

Търсете репортерите на oikia и се възползвайте от възможността да ви вземем интервю.


Като почитател и партньор на платформата, мога да ви изтъкна достатъчно причини да се присъедините към семейството на oikia. Но това могат да направят и вашите акаунт мениджъри, които ще изготвят за вас подробна оферта.
Това, което аз мога да направя за вас е да ви дам 10% отстъпка от всяка тяхна услуга. За да получите отстъпката трябва само да дадете кода на вашия акаунт мениджър. Готино, нали? Всички сме виждали какво правят в социалните мрежи oikia.com. Кой не би искал да рекламира там, където са хората?


“Добрият пример”

През този месец имах щастието мой гост в рубриката “Добрият пример” да бъде Александър Мачев. Тази рубрика е създадена за брокери и се излъчва във формат Instagram Live, в предварително обявен ден и час. Епизодът е изключително полезен за всички в бранша. Особено препоръчителен е за тези от вас, които си мислят, че TikTok е платформа за деца. Александър сподели как се правят сделки за милиони само чрез развитието на TikTok профил.

Може да гледате запис от Live сесията тук.

Подкаст “Следващо ниво с Щелян и Георги”

Искам да ви споделя за едно мое участие, което се случи в началото на годината. Бях поканена в подкаста “Следващо ниво с Щелян и Георги”. За мен беше изключителна чест и удовоствие да споделя вижданията си по темата “Брокерите в социалните мрежи”, а Георги Янков успя да извади максимума от разговора, споделихме полезни съвети за брокерите и тяхното представяне в социалните мрежи.

Подкаста може да гледате тук.

Тази статия ще завърша така, както я започнах. Имам добро предчувствие. Ще бъде силна година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *