Какви дигитални маркетингови канали може да използвате за вашия бизнес с недвижими имоти?

Както коментирахме в статията ни “Какво е дигитален маркетинг?”, интернет и мобилните устройства се използват ежедневно от голяма част от населението, което ги прави сериозен инструмент за реклама. В тази и следващите няколко статии ще ви споделяме едни от най-интересните, модерни и вършещи работа канали в дигиталния маркетинг.

Маркетинг в Oikia.com

Oikia.com е медийна платформа, в която имате възможност да рекламирате бранда си. Ако сте агенция, строителна фирма, инвеститор или частно лице и все още нямате безплатен профил при нас, се свържете с екипа ни.

Можем да изградим изцяло присъствието ви в дигиталния свят, като ви позиционираме в Oikia.com, съдействаме ви със създаване на съдържание за вашия сайт или профилите ви в социалните мрежи, статично и видео съдържание за реклама в дигиталните платформите и още комуникационни канали.

Маркетинг на уебсайтове

В днешно време е много важно за всеки бизнес да има собствен сайт, към който да водят всички останали дигитални канали. Защото във всяка реклама, информацията е ограничена и нейната единствена цел е да спре потребителя и той да кликне върху “call to action” бутона. Това може да е директно обаждане, съобщение или запитване, както и получаване на повече информация. Без значение от кой дигитален канал идва трафикът към сайта, е важно информацията в него да бъде перфектно поднесена, изчерпателна, интригуваща, интерактивна, така че потребителят да купи продукта или услугата ви. Ако вашата агенция няма сайт, може да използвате нашата платформа като крайна дестинация в потребителската пътека на вашите потенциални клиенти в онлайн пространството.

Маркетинг чрез създаване на съдържание

Content creation-a в маркетинга лежи в основата на добрия дигитален маркетинг. Това е създаване на писмено, визуално и видео съдържание, което е интригуващо, задържащо вниманието и ангажиращо потребителя. Особено популярен в днешно време е UGC (User Generated Content) маркетингът, тъй като това е съдържание, в което продуктът или услугата на компанията се използва от потребители, създавайки видеа, в които използват продукта или обясняват неговите ползи и функции например.

Маркетинг в социалните медии

Социалните мрежи са основно средство за комуникация в наши дни. 

Тези платформи не бива да бъдат подценявани, тъй като са широко разпространени и все повече хора стават активни потребители. Актуалното и интересно съдържание, публикувано там, както и правилното таргетиране на аудиторията, могат да донесат високи проценти възвръщаемост на инвестираното време, усилия и финанси. Ние от Oikia.com можем да ви съдействаме с вашите профили в социалните мрежи.

Видео маркетинг

Световната видео платформа YouTube се води втората най-голяма търсачка в света след Google.com. В нея много потребители търсят мнение за продукти и услуги и информират се по интересните за тях теми. В нея може да рекламирате чрез видео, което също да води потребителя към вашия сайт например или към профилът ви в нашия портал Oikia.com. Видео кампании могат да бъдат провеждани и в платформите Facebook, Instagram и TikTok. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви помогнем.

Очаквайте следващия понеделник на Oikia/news още по темата канали в дигиталния маркетинг:

  • как той може да ви помогне с развитието на бизнеса;
  • как той може да ви помогне с намирането на нови клиенти;
  • и как нашата медия Oikia.com може да улесни пътя ви в дигиталния свят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *