Продажба
18 резултати за

оферти за жилища в област Смолян

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Смолян е изключително перспективна област, в която се намират 10 общини в райска Южна България. Областта обхваща общините Борино, Баните, Доспат, Девин, Златоград, Неделино, Мадан, Рудозем, Чепеларе и Смолян.

Регионът е изключително наситен на туристически дестинации, представляващи интерес както за сънародници, така и за чужденци, търсещи да изследват нови причудливи кътчета на непозната локация.

Това е може би основната, но не и последната причина, поради която покупката на имот в региона разкрива доста добри ползи, както ако купувате за инвестиция, така ако се насочвате към жилищно установяване в областта.

Oikia.com ви представя богат каталог от обяви с жилища за продажба в област Смолян с отлични функции, които ще допринесат да се сдобиете час по-скоро с перфектния имот в региона.

Разгледайте актуалните обяви с жилища за продажба в област Смолян

Тук се публикуват постоянно нови обяви с жилища в продажба в Смолян в различни категории жилищни имоти.

Търсите компактна вила, която да използвате семейно за отдих в красивите Родопи? Или по-скоро гравитирате към по-просторна вила, която да отдавате под наем на туристи от цял свят? Вилата е един от най-търсените типове имоти в местността и е отличен избор и в двата случая.

В раздела може да откриете и чудесни едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти за продажба в Смолян, които се предлагат на доста изгодна цена, предвид популярността на региона и близостта със запленяващи природни дестинации.

А може би до тук ви е довело търсенето на самостоятелна къща в традиционен стил, която да реновирате по уникален начин и да превърнете в мечтано почивно кътче в Родопа планина? Шансът да намерите перфектния имот при нас е доста голям.

Покупка на жилище в област Смолян – защо да изберете Oikia

Oikia.com е имотният портал, който събира продавачи и купувачи на едно място, в което двете страни могат удобно да се свържат и да продължат преговорите за по-нататъшни действия. Нашата цел е да направим мисията ви за откриване на перфектното жилище по-лесна и достижима, без да е необходимо да се справяте с досада от фалшиви обяви и чувство на търсене на игла в купа сено.

Това правим като осигуряваме достатъчно възможности за публикуване на обяви и полезни функции за търсене, които са съществено улеснение при първоначално проучване на пазара и ориентиране в морето от възможности.

Допълнителното предимство, което получавате в нашия портал е възможността за запазване на конкретното ви търсене. Тази опция активира записването за известия с всички най-нови обяви за жилища за продажба в област Смолян, които отговарят на изискванията, които сте запазили. Сами разбирате, че това може да бъде ефективен коз, когато търсите най-добрата оферта.

Имоти в област Смолян – предимствата, които си заслужават

Регионът е привлекателно място за покупка на недвижим имот поради множество причини.

Зашеметяващата природна красота с живописни пейзажи, буйни гори и величествени планини притегля всички любители на дейности на открито като ски и планински разходки, а възможностите тук са изключително много. Тук се намират едни от най-красивите пещери на България, Триградското ждрело и популярни курорти като Чепеларе и Пампорово, които оживотворяват региона и внасят прекрасна динамика сред спокойната природа.

Областта има богато културно-историческо наследство със старинни градове, манастири и традиционна българска архитектура. Като място за живеене е особено спокойно. Цените на недвижимите имоти тук са сравнително достъпни към момента, а инвестиционният потенциал на фона на нарастващия туризъм има добри показатели.