Продажба
7 резултати за

Продажба на имоти в Смолян

Мечтаете ли да живеете в градче сгушено между полите на планина? Сбъднете мечтата си, без да се притеснявате, че ще ви липсва нещо от градския живот. Смолян е чудесен планински град, който съчетава близостта до природата с предимствата на големия град.

Смолян е областен център и е един от градовете, които предлагат живописна гледка към полите на Родопите. Градът се намира на над 1000 метра надморска височина и е създаден от обединяването на 3 големи села.

На територията на Смолян се предлагат разнообразни имоти за продажба. Някои от тях са представени в нашата онлайн платформа за продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. В следващите абзаци ще ви представим видовете имоти, които се предлагат за продажба в Смолян и другите населени места от областта.

Продажба на имоти в Смолян – открийте подходящото жилище в Родопите

В тази категория в онлайн платформата Oikia.com ще намерите предложения за покупка на различни видове имоти в района на град Смолян. Нашите брокери специално подбраха апартаменти, види и къщи на територията на града и в неговите покрайнини, за да предложат на всички заинтересовани богат избор.

Смолян е град заобиколен от красива природа, но и място, което предлага удобствата на модерния начин на живот. Това го прави предпочитан за всеки, който търси съчетание между града и планината.

Имотите в тази категория са разположени в различни части от града и са в близост до важни локации. От центъра, до по-отдалечените и спокойни квартали, имотите, които се намират в Смолян предлагат лесен достъп до учебни заведения, магазини и административни учреждения.

В категорията Продажба на имоти в Смолян може да разгледате апартаменти, къщи и вили. Жилищата тип апартамент се намират в централните части на града и в по-големите квартали. Те се делят на едностайни, двустайни, тристайни и многостайни. Всеки един тип апартамент е подходящ за различни цели. Смолян е семеен град и най-разпространени са тристайните и двустайни апартаменти.

Друг тип имоти са къщите или вилите, които се намират в околностите на града и по-малките населени места в областта. Този вид имоти са много популярни особено за хора, които искат да останат в максимална близост до природата.

Ние подбрахме както ремонтирани и нови вили, така и къщи, които имат нужда от основен ремонт. Така ви предоставяме избор между имот, в който да влезете да живеете веднага или такъв, с по-ниска цена, който сами да ремонтирате по ваш вкус.

Доверете се на Oikia.com

Ние създадохме тази онлайн платформа с цел да улесним избора и покупката на имоти в цяла България. Дойде ред да ви предложим и продажба на имоти в Смолян – един чудесен планински град.

Независимо дали търсите уютно семейно гнездо, стилна къща с гледка към планината или земя за строеж на мечтаното от вас жилище, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите идеалния недвижим имот за вас.

Доверете се на избора от жилища в Смолян, който ние вече направихме специално за вас. Разгледайте нашите предложения и се свържете с брокера, който отговаря за избрания имот, за да организирате оглед в удобно за вас време.