€ 223.000,005 стаен168 m24 бани1.327 €/m2

Самостоятелна къща Чепеларе

Продава - Пампорово, къща
Предлагаме луксозно обзаведена ваканционна КЪЩА от 168 км. м. на 800 метра от най-удобния 5 седалков лифт на ПАМПОРОВО – с. Стойките - перфектна за летни, както и зимни ски ваканции, като обзавеждането създава уют и топлина за пълен релакс.
Къщата е с бутиково обзавеждане и се продава заедно с него. Разполага с два етажа, изцяло изградена с намерение за лично ползване, с вложени материали от дърво, камък, ковано желязо и внимание към детайлите. Къщата е съхранила своят чар, защото е малко използвана и никога не е отдавана под наем!!!
Притежава 4 бани, 3 просторни спални, голяма дневна, кухня, сауна, гараж, плюс 2-3 паркоместа и складови помещения.
Солидно реновирана с бетонен земетръсен пояс и хидроизолация около цялата къща. Покрита с автентичен покрив с каменни плочи (тикли) с двойна хидроизолация под тях и термоизолация с каменна вата под покрива и тавана. Къщата е с високи тавани от 2.70 см, които създават усещане за простор. Стените са с дебелина до 70 см дялан камък.
Отоплението е решено със система на палети и алуминиеви радиатори, както и с 3 броя конвектори. Има допълнително акумулиращи печки на трифазен ток. Също печка на дърва, както и електрически бойлер.
Стълбището е от масивно дърво, което отвежда към просторната дневна от 46 кв.м.
Къщата разполага и с мастър спалня от 40 кв.м, изцяло обзаведена с масивни мебели, здраво буково дюшеме, кожа и метал, придаващи уютна и топла атмосфера. За чувство за уединение спалнята разполага и с допълнителен външен вход откъм задната част на къщата.
Някои от мебелите в къщата са внесени от Англия, а други са ръчна изработка по поръчка.
Подът в помещенията е от масив. Интериорните дървени врати са изработени също по поръчка - двойни с ковано желязо по тях. Дограмата също е дървена, двойна и перфектно изолираща. Всяка спалня е със собствена баня.
Сауната е подходяща до 4 човека и разполага със собствена баня.
Имотът разполага с голям гараж и възможност за външно паркиране на 2 големи и 1 малък автомобил. До гаража има просторно помещение за складиране.
Не на последно място къщата е лесна за поддръжка и почистване, което я прави перфектния ваканционен дом за Вашите ваканции, а в случай, че решите можете да я отдавате и под наем на високи цени!
Няма тежести върху къщата, документи с ясен произход и единствен собственик.
Огледите са с едноседмична предварителна уговорка.
Основни данни
справка ID71855
Дата на обявяване 17/10/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 168 m2
Стаен 5 (3 спални, 2 друго), 4 бани
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 223.000 €
Цена за m2 1.327 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Corta Consult
Corta Consult
гр. София, кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 73, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 997 0022
Corta Imoti - Офис Център
Показване на телефона +359 88 700 0452
Адрес и карта
Чепеларе
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията