€ 130.000,00

Самостоятелна къща Доспат

Ваканционен имот с прекрасна панорамна гледка към Родопите
Представяме на Вашето внимание ваканционен имот -вила състояща се от  2 /два/  етажа, с  тавански етаж, двор и гараж за 2 коли, със следното разположение:  първи етаж - голяма спалня, кухня, баня с тоалетна и механа с камина. Втория етаж - всекидневна, кухня, голяма спалня и стая с две легла. Таванския етаж е с площ от 75 кв., има тераса и прозорци. До етажите се достига посредством вътрешна стълба. Два входа са на разположение на първия и на втория етаж. Къщата разполага с тераса на таванския етаж и голяма веранда с площ от 68.55 кв. на втория етаж. Има топла връзка между гаража и вилата. Централна канализация и ВиК, ток, интернет и телевизия. Площта на сградата е 390 кв.м, за поземления имот е 516 кв.м.

  Извършена е реставрация на фасадата (камъните са префугирани с пясък и цимент) и пълен ремонт на покрива, с хартия и нови керемиди. Верандата над гаража е хидроизолирана. Таваните на гаража и топлата връзка са изолирани с фибран, и 60 см каменен зид от дялан камък. За любителите на традициония вкус на разположение е  автентична механата с камина. Вилата разполага с двор, ограден с масивна тухлена ограда и има излаз на 2 улици, с дървени порти. Дворът е подравнен и озеленен, с изградени пътеки от тикли, плодни дръвчета, голям бор и от едната страна ограда от туи. 
Гр. Доспат е най-високопланинския град в България, разположен на 1358 метра надморска височина. Намира се на 100 км от гр. Пловдив, 80 км от гр. Смолян, 200 км. от гр. София и 220 км от гр. Стара Загора. Градът е административен център на община Доспат. Общината е съставена от гр. Доспат и 7 села. Последните 10 години района се развива изключително добре. Инвестират се между 20 и 35 милиона лева на година. Градът разполага с  голям търговски център, спортна зала със закрит вътрешен басейн, баскетболни и волейболни игрища, фитнес, футболно игрище, тенис на корт и на маса. Обновени са над 80% от пътищата в общината, включително и пътя Доспат - Батак - Пещера - Пазарджик. Природата е девствена - километрични гори и втория по пълноводие язовир в България. Вилния туризъм е доста развит. Между 150 и 250 заети нощувки на година. Вилата е подходяща за ваканционен имот, както и за отдаване под наем или за живеене. 
Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка ID131852
Дата на обявяване 19/01/2024
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Разходи
Цена 130.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
Доспат
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията