Филтри
Виж като:
3 резултати за

търговски помещения за продажба в София с.Яна

1/4
€ 698.5001490 m2
Промишлено складова сграда 1490м2 в индустриална зона Кремиковци-Яна.
производствено складова сграда в индустриалната зона на кремиковци -яна. удобен достъп за тирове и обслужващ транспорт, в близост до жп гара яна , достъп от двете посоки на магистрала хемус, бърза връзка със софия, околовръстно шосе и северна тангента. обособена сграда 62/24м височина 6-8 м метална рамкова конструкция със стоманобетонен фундамент, термопанел 5см, ролетна врата с достъп за тир вътре в халето, под бетонова настилка, съществуващо захранване с електричество 50kw с възможност за увеличение, собствен водоизточник -сондаж. мостов кран 3,2 тона халето е в процес на реновиране и предстои полагане на шлайфан бетон и цялостно обновяване на конструктивната част. зоната е пп според оуп на софия с плътност на застрояване 60%, кинт 1,5 за застрояване с производствени и складови сгради и съоръжения. възможно е и закупуване на съседно хале 50/55м с височина 9м. имота е подходящ за всякакви производства, склад, завод. агенцията работи с комисион не включен в цената, безплатни огледи с предварително подписан протокол за оглед и посреднически договор.
ТЕМЕНУГА
КОНТАКТ
1/7
€ 1.450.0002790 m2
Промишлено складова сграда 2790м2 в индустриална зона Кремиковци-Яна.
производствено складова сграда в индустриалната зона на кремиковци -яна. удобен достъп за тирове и обслужващ транспорт, в близост до жп гара яна , достъп от двете посоки на магистрала хемус, бърза връзка със софия, околовръстно шосе и северна тангента. обособена сграда двукорабно хале 50/55м височина 9-11 м метална рамкова конструкция със стоманобетонен фундамент, термопанел 5см, 3 ролетни врати с достъп за тир вътре в халето, под бетонова настилка, съществуващо захранване с електричество 300kw с възможност за увеличение, собствен водоизточник -сондаж. възможност за монтаж на мостов кран халето е в процес на реновиране и предстои полагане на шлайфан бетон, цялостно обновена конструктивна част. зоната е пп според оуп на софия с плътност на застрояване 60%, кинт 1,5 за застрояване с производствени и складови сгради и съоръжения. възможно е и закупуване на съседно хале 24/62м с височина 9м. имота е подходящ за всякакви производства, склад, сервиз, завод. агенцията работи с комисион не включен в цената, безплатни огледи с предварително подписан протокол за оглед и посреднически договор.
ТЕМЕНУГА
КОНТАКТ
1/5
€ 2.132.0004280 m2
Промишлено складова сграда 4280м2 в индустриална зона Кремиковци-Яна.
производствено складова сграда в индустриалната зона на кремиковци -яна. удобен достъп за тирове и обслужващ транспорт, в близост до жп гара яна , достъп от двете посоки на магистрала хемус, бърза връзка със софия, околовръстно шосе и северна тангента. две производствени халета свързани помежду си: обособена сграда двукорабно хале 50/55м -2750м2 с височина 9-11 м метална рамкова конструкция със стоманобетонен фундамент, термопанел 5см, 3 ролетни врати с достъп за тир вътре в халето, под бетонова настилка, съществуващо захранване с електричество 300kw с възможност за увеличение, собствен водоизточник -сондаж. възможност за монтаж на мостов кран халето е в процес на реновиране и предстои полагане на шлайфан бетон, цялостно обновена конструктивна част. 2.еднокорабно хале- 24/62м -1488м2 с височина 6-8м метална рамкова конструкция със стоманобетонен фундамент, термопанел 5см, ролетна врата с достъп за тир вътре в халето, под бетонова настилка, съществуващо захранване с електричество 50kw с възможност за увеличение, собствен водоизточник -сондаж. мостов кран 3,2 тона халето е в процес на реновиране и предстои полагане на шлайфан бетон и цялостно обновяване на конструктивната част. зоната е пп според оуп на софия с плътност на застрояване 60%, кинт 1,5 за застрояване с производствени и складови сгради и съоръжения. имота е подходящ за всякакви производства, склад, сервиз, завод. агенцията работи с комисион не включен в цената, безплатни огледи с предварително подписан протокол за оглед и посреднически договор.
ТЕМЕНУГА
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!