Филтри
Виж като:
2 резултати за

търговски помещения за продажба в София Надежда 1

1/14
€ 680.000280 m2
чудесна бизнес инвестиция! парцел 300 кв. м. самостоятелна сграда 280 кв.м. на два етажа. партер: 1) изцяло оборудвано заведение с кухня, две зали за посетители, градина, тоалетна; 2) магазин(офис) с хубава витрина; 3)узаконен действащ пункт за гтп. етаж 2: два апартамента (едно- и дву-спален), напълно опорудвани и обзаведени с нови съвременни мебели. сградата е построена с висококачествени материали. готови наематели! много добра месечна доходност 18-20 000 лв! за допълнителна информация и огледи: 0898672696 • тухла• обзаведен• саниран  
ЕТЪРНАЛ ЕСТЕЙТС ООД
КОНТАКТ
1/18
€ 449.000140 m2
Ексклузивно EРА/ТЕРА, предлага за продажба в кв. Надежда 1, утвърден с годините, печeливш бизнес за производство на пица - популярна марка на пазара.
ексклузивно eра/тера, предлага за продажба, утвърден с годините, печeливш бизнес за производство на пица - популярна марка на пазара. цената е 449 000 евро без ддс! отлична инвестиция с бърза възвръщаемост на вложеният капитал! продажната цена включва: -напълно оборудван цех, с голям производствен капацитет, изграден по всички технологични стандарти и необходими разрешителни, -обучен персонал с дългогодишен стаж в производството на пици; -две регистрирани търговски марки в патентното ведомство; -два собствени сайта за онлайн търговия и договорени взаимоотношения с големи търговски портали за храни. цехът е с площ 140кв.м. обособени са: три производствени помещения, два сухи склада, две хладилни камери, работен офис, съблекалня, баня с тоалетна. отоплението е на електричество. свободно паркиране. при нужда и желание от страна на новите собственици ще има въвеждащо обучение - предаване на опит и знания, от страна на настоящият собственик. ера е независим кредитен посредник с лиценз от бнб, с номер bci000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избран от вас имот.
ЕРА Тера
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!