Социалните мрежи вече са неизменна част от съвременния маркетинг. Вече много професионалисти в областта на недвижимите имоти се възползваха от възможността да използват тези канали, за да покажат имотите по иновативни и завладяващи начини. От зашеметяващи фото галерии до завладяващи виртуални обиколки, публикациите за недвижими имоти в социалните медии надхвърлиха ограниченията на традиционните обяви, предлагайки на потенциалните купувачи да надникнат в техните мечтани домове само с едно плъзгане на върха на пръстите си. В тази статия продължаваме с идеите за теми за съдържание във вашите профили за недвижими имоти в социалните мрежи. Не пропускайте да прочетете и статията “Идеи за съдържание за недвижими имоти в социалните мрежи – Част 1“.

Пазарът на недвижими имоти

Пазарът на недвижими имоти е динамичен и за купуващите и продаващите е интересно какви са тенденциите. Имате възможност да превърнете профилите си в социалните мрежи в сигурен източник на информация по темата. 

Представяне на брокер от агенцията/ постижения

Можете редовно да представяне брокерите от агенцията, техния опит, както и техните постижения.

Продадено!

Публикации с дизайни с продадени имоти вдъхват доверие, че на вас може да се разчита, защото буквално виждат вашата свършена работа.

Съвети за купувачи

Предавайте опита си чрез платформите за социалните мрежи. Давайте съвети от полезни практики, както и за какво да внимават. Лесни и последователни стъпки, които да следват.

Брокер на месеца

За всеки брокер е престижно да бъде награден с титлата Брокер на месеца/ тримесечието/ годината. По този начин представяте по-изявените професионалисти и потребителите виждат, че при вас има експерти, които вече помагат на много клиенти.

Giveaway

Giveaway-ите са много популярни. Можете да помислите каква награда да дадете на един от вашите потребители, изпълнявайки няколко условия за играта. Например, да последват страницата и да отбележат двама приятели в коментар. На томболен принцип теглите печелившия. 

Идеи за интериор

Интериорният дизайн е свързана тема с недвижимите имоти. След закупуването на нов имот, ако е необходим ремонт, може да се направи интериорен проект за него. Тук може да работите и с колеги експерти, с които да правите колаборация в социалните мрежи. По този начин ще имате и интересно съдържание с различни идеи за дизайн на имота. 

В свят, в който първите впечатления се формират за милисекунди и ангажираността се измерва в харесвания и споделяния, овладяването на изкуството да се създават завладяващи публикации не е просто умение, а необходимост за успех на конкурентния пазар на недвижими имоти. 

Ние от Oikia.com можем да ви съдействаме със създаването на стратегия и на съдържание за развитието и популяризирането на социалните мрежи на вашия бранд. Свържете се с нас на имейл [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *