Продажба
2.145 резултати за

тристайни апартаменти за продажба Варна

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Едва ли има някой, който да не е живял във Варна и да не се е влюбил в този любим крайбрежен град. Морската ни столица е третият по големина град в страната и един от най-ранно заселените. В покрайнините на града е намерено най-старото златно съкровище в света, което е доказателство, че от древността градът е предпочитан за обитаване от хора с възможности.

Варна е град, който привлича много инвестиции, заради доброто си местоположение във Варненския залив. Около града се намират някои от най-добрите курорти в страната, което също увеличава интереса към покупка на жилище в морска столица на България.

По време на комунизма Варна е била много добре изглеждащ град, който е привличал туристи от всички страни от източният блок. Днес градът има европейски облик, добре развита инфраструктура и предлага възможности за забавления целогодишно.

Варна е студентски център на Североизточна България и много млади хора избират да учат там, а и да станат граждани на Варна след завършване на образованието им. Това е предпоставка за увеличаване на търсенето на имоти за покупка в града, което се наблюдава през последните години.

Варна – компактен град с бърз достъп до морския бряг

Както вече казахме Варна е разположена по дължината на Варненския залив, което е благоприятно местоположение за развитието на туризъм, търговия по море и промишленост. Градът е много компактен като понякога дори не може да се разбере кога преминавате от един квартал в друг.

Достъпът до централните части е лесен като се осъществя по големи булеварди. Единственият квартал, който остава леко в страни от центъра на града е Аспарухово, който е свързан с Варна чрез Аспаруховият мост – най-дългият мост в страната.

Морската столица е предпочитан град за живеене от млади хора и семейства, защото предлага богат културен живот, много училища и образователни центрове и работни места в много сфери. Много чужденци, най-вече рускоговорящи инвестират в града като закупуват имот в близост до морето. Това от една страна вдига цените на жилищата във Варна, но от друга и изисква по-високи стандарти за строителство.

Покупка на тристаен апартамент във Варна

Ако точно това е вашата мечта, ние от Oikia.com можем да ви помогнем да я осъществите. Ние предлагаме недвижими имоти тип тристаен апартамент в много квартали на територията на град Варна.

Местоположението на имотите е комуникативно, с лесен достъп до градски транспорт и добре облагородена крайблокова площ. Между повечето гради в кварталите има обособено пространство за паркиране, което не влиза в района на синя зона.

Много от апартаментите за продажба във Варна предлагат гледка към морето, което е едно изключително предимство за всеки, който обича да наблюдава синия хоризонт.

За кого са подходящи тристайните апартаменти

Тристайните апартаменти имат различно разположение и размер, но всеки един от тях се дели на кухня, спалня, дневна и баня. Това са задължителните помещения в тристайния апартамент. Към тях може да има допълнително мокро помещение, а в площта на някои имоти се включва гараж, мазе или таванска стая.

Този тип апартаменти са подходящи за семейства или за закупуване с цел отдаване под наем. Това е идея за много добра инвестиция, тъй като Варна е предпочитана студентска дестинация и апартаменти под наем ще се търсят винаги.