631 резултати за

тристайни апартаменти за наем Варна

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Град Варна – море, чистота, красота и развлечения. Градът предлага изключително много възможности за забавления и развие в множество насоки. Подходящ за малки и големи, град Варна съчетава спокойствието в някои части и бурния социален живот в други. Множеството детски градини и училища го прави идеален за семейства с деца, а благодарение на развитите университети е предпочитан град и от много студенти.

Градът е идеален за релаксация, плажуване, работа, учене и като цяло постоянно живеене там. Предлага за всеки по неща и има нужните уют, красота и икономическо развитие, за да може да се превърне в място, на което да се установите и да учите, работите или отглеждате децата си.

Ако скоро ви предстои да се преместите във Варна и си търсите жилище, в нашата онлайн платформа Oikia.com ще намерите богат избор от апартаменти, подходящи за всеки бюджет, вкус и изисквания. Предлагаме тристайни апартаменти под наем във Варна, подходящи за по-големи домакинства – семейства с деца или съквартиранти студенти.

Какви тристайни апартаменти под наем във Варна предлагаме

При нас ще намерите разнообразни тристайни апартаменти под наем във Варна с различни качества, местоположение, цени и обзавеждане.

Предлагаме тристайни апартаменти на различни локации, за да изберете спрямо личните си нужди и предпочитания. В отдалечени и тихи райони или в центъра, близост до различни ресторанти, заведения и до бурния социален живот. Предлагаме и такива в близост до плажа, за да е буквално на една ръка разстояние от вас и да се наслаждавате на красотата на морето всеки път щом погледнете през прозореца си.

Може да изберете и апартаменти в близост до удобни спирки на градския транспорт, за се придвижвате лесно, до детски градини и училища за удобство на децата ви или до университета ви, ако сте студенти.

Имаме напълно обзаведени апартаменти, за тези, които предпочитат всичко да е готово за преместването им и да не харчат излишни пари и усилия за ново обзавеждане. Но предлагаме и такива, които можете да ги обзаведете по ваш вкус и стил и да ги направите точно според изискванията си за вида на дома ви.

В нови или в по-стари блокове, в такива с много етажи и в по-ниски кооперации. Предлагаме всякакви апартаменти, подходящи за всеки.

За кого са подходящи тристайните апартаменти

Тристайните апартаменти са по-подходящи за хора с деца или съквартиранти, живеещи заедно, когато всеки иска собствена стая. Те осигуряват достатъчно лично пространство и имат удобни споделени помещения, в които да прекарвате време всички заедно.

Тристайните апартаменти са подходящо и за млади двойки, обмислящи скоро да разширят семейството си. Така детето или децата им ще има тотделна стая и пространство за себе си, като пораснат, а родителите ще имат лична спалня за почивка.

Ако търсите да наемете тристаен апартамент във Варна, мястото на което да разгледате разнообразни реални оферти е нашият портал за недвижими имоти Oikia.com. При нас има голям избор и разнообразие от апартаменти на различни локации и с различно обзавеждане.

Ако харесате някои от тях, можете да ни се обадите по телефона, за да ви посъветваме, да отговорим на въпросите ви и да организираме оглед. Свържете се с нас, за да намерите бъдещия си дом!