Продажба
8.497 резултати за

Продажба на имоти в Варна

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Варна е морски град, известен като морска столица на България. Той е изключително красив и чист град, предлагащ много развлечения и работни места.

Градът има голям брой постоянно население, а всяка година привлича и хиляди туристи, които избират да направят почивката си там.

Красивата му морска градина, историческите паметници и културните забележителности са предпочитани места за разходка и разглеждане. Варна дава страхотни възможности за образование на ученици и студенти, като хиляди зрелостници предпочитат да продължат образованието си там.

Предлага много възможности за развлечения, нощният живот е развит, транспорта е отличен и има места за отдих и разтоварване. Предлага и забавления за най-малките, което го прави отличен избор за град за живеене от хора с деца.

Ако харесвате Варна като град за живеене или за лятната в и почивка и желаете да закуитре жилище там, нашата онлайн платформа Oikia.com ви предоставя богат избор от различни имоти, подходящи за всеки вкус.

Какви имоти може да видите в нашия онлайн каталог

При нас ще намерите различни жилища, които можете да закупите, за да прекарате лятото си там, за постоянно живеене, даване под наем или просто добра инвестиция.

Имотите в портфолиото ни са на различни локации, с различни удобства, размер и цени. Разнообразието им ще пасне на всяко индивидуално желание за жилище и със сигурност при нас

При нас може да намерите и закупите:

  • Апартаменти

Предлагаме апартаменти с различен брой стаи и квадратура. В близост до плажа, центъра, детски градини, транспорт или в покрайнините на града. Локациите са с различни предимства спрямо търсенията ви.

Имаме напълно обзаведени апартаменти, за тези, които не искат да отделят много време и усилия за направата им или искат директно да ги дадат под наем. Имаме и необзаведени, за да можете да ги направите по вашия вкус и стил.

В нови блокове, в по-стари, в такива с много етажи и в по-ниски кооперации. Предлагаме всякакви апартаменти, подходящи за летуване, живеене и даване под наем.

  • Къщи и вили

Предлагаме различни къщи и вили за тези, които не харесват шума от съседите и градската среда. Подходящи за семейства с деца, за двойки или за усамотяване в покрайнините или до морето.

С двор, в който да садите цветя или просто да си почивате. Подходящи за събирания и барбекюта с приятели и място, където децата ви да играят и тичат спокойно, бе да пречат на съседите.

Какъв имот да изберете за закупуване

При закупуването на имот избора му зависи от това дали ще живеете в него или не, дали ще го ползвате сезонно или ще го давате под наем.

Ако ще живеете в него постоянно трябва да съобразите размерите на имота с членовете на семейството ви, да изберете по-големи имоти или по-отдалечени от шума и подходящи за деца, ако имате такива.

Ако избирате имот, в който да летувате или да давате под наем, може да разчитате на избора на нещо с по-малка площ, което ще е напълно подходящо за целите ви.

Дали купувате за себе си или не, дали за постоянно или сезонно обитаване, ние ще ви намерим подходящ и съобразен с бюджета ви имот. Свържете се с нас за закупуване или за съвет, ние винаги сме на среща!