Продажба
15.182 резултати за

оферти за апартаменти в област София

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Добре дошли в категорията на Oikia.com, където ще намерите апартаменти за продажба в област София. Тук сме подредили страхотни възможности за покупка на жилище в центъра на столицата и жилищни квартали с добра локация.

Независимо дали търсите малък апартамент в центъра или семейно жилище в покрайнините на града, вие сте на правилното място. Нашата агенция за недвижими имоти предлага богата селекция от апартаменти, които отговарят на най-важните критерии за покупка, които заедно ще разгледаме в това описание.

Всеки клиент има своите индивидуални предпочитания и приоритети. От току-що построени сгради до луксозни жилищни комплекси със съвременен дизайн – при нас ще намерите мечтания апартамент, който да превърнете в свой дом.

Апартаменти в София – критерии за избор

Апартаментите, които предлагаме за продажба в София и около града могат да се класифицират според няколко критерия: вид строителство, брой стаи, обзавеждане, локация, площ. Всички тези фактори имат изключително важна роля при продажбата на апартамент. За всеки купувач те имат различна тежест.

Някои хора търсят апартамент в сграда с ново строителство или луксозни жилищни комплекси, които предлагат ред допълнения като паркомясто, детски площадки, фитнеси и дори басейн. Други купувачи разполагат с по-скромен бюджет и предпочитат апартаменти в панелни или тухлени сгради, но не биха направили компромис с локацията.

Ние подхождаме различно към всеки наш клиент и се опитваме да удовлетворим индивидуалните му критерии и предпочитания. Поради тази причина нашата агенция предлага огромен избор на апартаменти за продажба в област София.

Представяме ви част от критериите и видовете апартаменти, които се предлагат от нашата агенция:

  • Вид строителство

При нас ще намерите както апартаменти в сгради с ново строителство, така и такива в панелни сгради. Разбира се и двата вида имат своите предимства. Ако се интересувате от детайли за вида строителство на избран от вас апартамент винаги може да се допитате до нас.

  • Площ, брой стаи, разпределение

Това е изключително важен фактор, който зависи от големината на домакинството. Ние предлагаме апартаменти с всякаква големина. От стилни студиа в центъра или двустайни апартаменти в софийски квартали до 5 стайни жилища в покрайнините на града – при нас ще намерите най-подходящия по размер и разпределени апартамент за вас.

  • Обзавеждане

Този фактор има голяма тежест при определянето на цената. Апартаментите след основен ремонт, които са стилно обзаведени се предлагат на много по-високи цени спрямо тези, които са току-що построени.

Повечето клиенти предпочитат да закупят ремонтиран или реновиран апартамент без обзавеждане. Това им дава възможност да обзаведат новото си жилище по свой собствен вкус и стил.

  • Локация

Това е друг основен критерий при покупката на жилище. София е голям град с добра обособена инфраструктура и пътна мрежа. Това е предпоставка за лесно и бързо придвижване до всяка точка на града.

Нашата агенция предлага апартаменти за продажба в много от столичните квартали, центъра или периферията на града. Така успяваме да задоволим предпочитанията на нашите клиенти за жилище в близост до определени локации. Най-предпочитаните сред тях са център, кв. Витоша, кв. Манастирски ливади и други развиващи се квартали.

Типичните столични квартали като Люлин, Надежда и Гео Милев не губят своя чар. Все повече семейства предпочитат да закупят жилища в тези квартали.