€ 240.000,004 стаен140 m21 бани5 етаж1.714 €/m2

Четиристаен София (квартал Малинова долина)

Многостаен апартамент в кв. "Малинова долина"
Замисляли ли сте се как изглежда домът на Вашите мечти? Представете си просторен, светъл апартамент, разположен в един от най-предпочитаните за живеене квартали на София - "Малинова долина".
С гордост представяме на Вашето внимание нашия ексклузивен имот - четиристаен апартамент, който съчетава модерност, комфорт и функционалност. Разположен на пети етаж в сграда с качествена ЕПК конструкция, този дом очаква своите нови собственици с отворени врати и предлага всичко необходимо за един изискан и уютен живот.
С площ от 140 квадратни метра, този апартамент е достатъчно голям, за да осигури комфортно жилищно пространство за цялото семейство. Просторните стаи са проектирани така, че да максимизират природната светлина и да предложат гъвкавост в обзавеждането. Степента на завършеност АКТ 16 гарантира, че вашият нов дом отговаря на всички съвременни строителни и жилищни стандарти.
Климатиците осигуряват комфортни температури през цялата година, а наличието на асансьор улеснява достъпа до апартамента. Добавете към това и паркомясто, което е не само удобство, но и необходимост в динамичния градски живот.
Малинова долина е квартал, който се развива бързо и предлага отлична инфраструктура, близост до паркове, учебни заведения, магазини и всички удобства, които са нужни за ежедневието на съвременното семейство. Тук ще намерите спокойствието на предградието, съчетано с бързия достъп до центъра на София.
Този апартамент е идеален за млади професионалисти, търсещи баланс между работата и личния живот, както и за семейства, които ценят пространството, сигурността и комфорта. Съобразен с потребностите на съвременния човек, той предлага функционалност и стил, без да прави компромис с качеството на живот.
Инвестицията в имот в кв. "Малинова долина" е инвестиция в бъдещето, тъй като районът непрекъснато се развива и цените на имотите там продължават да растат. Така, освен чудесен дом, вие придобивате и стабилност на инвестицията си.
Представете си уютните вечери у дома, спокойните сутрини с чаша кафе и радостта от игрите с децата в просторната всекидневна. Този апартамент не е просто място за живеене, той е рамката, в която ще се развиват вашите най-ценни спомени.
Не пропускайте възможността да станете част от този престижен квартал. "Многостаен апартамент в кв. "Малинова долина"" ви очаква, за да напишете следващата глава от вашата история. Защото в крайна сметка, домът е там, където е сърцето.
Основни данни
справка ID131842
Дата на обявяване 19/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 140 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 5
Разходи
Цена 240.000 €
Цена за m2 1.714 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
София - квартал Малинова долина
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията