Продажба
331 резултати за

Продажба на вили в София

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Вилата е предпочитан имот за хора, които обичат спокойствието, уединеността, чистия въздух и природата. Характерно за имота е, че предлага висока съседска отделеност, разграничаване от шумотата на централните части на градовете, но и достатъчна близост до удобствата и удоволствията на града.

Неслучайно този тип имоти бележат стабилен ръст на популярността сред млади семейства, които са се наситили от градския живот и търсят спокойно бягство сред зеленина.

Затова Oikia.com представя широка платформа за публикуване на обяви с вили за продажба в София на своите потребители. Ако точно това е имотът, който търсите, тук ще откриете достатъчно голям избор и вариативност по най-различни значими критерии, която да ви помогне да грабнете мечтаното жилище или инвестиционен имот първи.

Къщи и вили за продажба в София и околността

Разгледайте богатия каталог с имотни оферти в нашия онлайн портал, където можете да се свържете директно с автора на обявата и да си осигурите бързо и лесно сключване на добра сделка.

В него ще откриете чудесни вилни имоти за продан в едни от най-спокойните точки на столицата като Бояна, вилна зона Малинова долина, Драгалевци, Симеоново, Витоша, Бояна, Горна баня и Кръстова вада. В тези квартали отлично се съчетават уникална близост до градския живот с величествени природни гледки и сравнителна уединеност и спокойствие на чист въздух.

Ако предпочитате да излезете извън рамките на столицата за още по-голямо единение с природата, може да разгледате обявите за вили за продажба в околности като Горубляне, с. Лозен, с. Мърчаево, Кокаляне, Костинброд, Нови Искър, с. Бистрица, гр. Годеч и пр.

Благодарение на голямото предлагане, тук имате възможност да разгледате както обяви с вили за продажба в София, които са в процес на строене, така и такива със стари къщи, които имат нужда от пълна реновация и затова се предлагат на по-ниска цена.

Търсите вила на зелено, която е замислена в най-съвременен функционален дизайн и луксозно изпълнение до фин детайл? Или се насочвате към среден клас имот, който има нужда от освежаване, но притежава страхотен потенциал?

А може би търсите оптимална комбинация от практичност, добра цена и предпочитано уединение? Или основното ви търсене отговаря на определението „евтини къщи в София от собственик“?

Разгледайте каталога ни и пристъпете крачка по-близо до превръщането на визията ви в реалност.

Предимствата на вилата в София

Вилата на практика представлява къща, която е разположена в по-крайните райони на града или извън него. Целта е да се осигури красива гледка около имота, който пък от своя страна да е снабден със собствени зелени пространства, на които живущите да се наслаждават спокойно.

Вилата в и около София е страхотен избор за уединен и спокоен живот, в близост до функционалността на гъстонаселения град. Този тип имоти са и изключително подходящи за покупка с цел инвестиция.

Както вече беше споменато, забелязва се ръст в предпочитането на вилата в покрайнините на града и причините за това не са само от гледна точка на осигуреното уединение, но и на сравнително по-ниската цена при покупката.

Неслучайно много хора търсят обяви свързани с продажба на къщи около София до 30 км – това разстояние от столицата е изключително приемливо, като се имат предвид разстоянията, които може да се наложи да бъдат изминати вътре в самия град от точка А до точка Б.