€ 78.900,002 стаен50 m22 етаж1.578 €/m2

Двустаен Пловдив (квартал Кършияка)

Реална Квадратура
( ОФЕРТА - 7733 ) !!! РЕАЛНА КВАДРАТУРА !!! БЕЗПРОБЛЕМНО ПАРКИРАНЕ !!! СРЕДЕН ЕТАЖ !!! За нас е удоволствие да Ви предложим ПРЕКРАСЕН двустаен апартамент в непосредствена близост до р-т "Хитър Петър". Имота който Ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски кът, ОБШИРНА спалня, баня с тоалетна, антре и избено помещение. Имота е ЧИСТ, ПОДДЪРЖАН и се продава с чисто нова баня с тоалетна, подови настилки и др. Добрата локация предлага всичко необходимо в близост, както и БЕЗПРОБЛЕМНО ПАРКИРАНЕ !!!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.b
Основни данни
справка ID167978
Дата на обявяване 16/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 50 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго)
Етаж 2 от 14 общо
Разходи
Цена 78.900 €
Цена за m2 1.578 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1985
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Адрес и карта
Пловдив - квартал Кършияка
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията