€ 228.650,003 стаен132 m22 бани1 етаж1.732 €/m2

Тристаен Пловдив (квартал Каменица 1)

Нов тристаен апартамент в луксозна сграда в кв. Каменица 1.
Нов тристаен апартамент в луксозна сграда в централната част на Пловдив. ЕРА Вива има удоволствието да ви представи жилище във високтехнологичен комплекс в кв. Каменица с Акт 16. Апартаменът е с височина на стаите 2.93. Разположен е на първи етаж от общо седем. Разпределението е изключително функционално, състои се от: входно антре, всекидневна и трапезария с кухненски бокс, спалня, втора самостоятелна спалня с дрешник и собствен санитарен възел, втора баня с тоалетна, дрешник и тераса.

Комплексът, в който се намира жилището се изпълнява от нов клас строителство – премиум качество. Проектиран от международна архитектурна компания по всички правила със световен сертификат за екологично и устойчиво строителство. В проектирането е заложено още: шумоизолиране на подове и стени, окабеляване за умен дом, възможност за система за пресен въздух, филтри за омекотяване на водата, централно отопление и сензори против наводнения, видео интерком система за контролиран достъп във жилишната сграда и др.
За максимален комфорт на живущите проектът предвижда общирна паркова среда с грижливо проектиран зелен парк, търговска зона, която е специална селекция от ресторанти, заведения и търговски обекти на български и световни марки и луксозен спортен комплекс с басейн, фитнес и СПА за активен и здравословен начин на живот на крачка от вашия дом.
Още входното фоайе ще има класата на петзвезден хотел с усещане за натурална красота. Дом на място обмислено до съвършенство, съчетаващо уюта и динамиката на големия град. Намери своето кътче елегантност и лукс в града. Живей със стил в широкия център на Пловдив. Стани част от тази приказка.

Квартал "Каменица" e район с добре развита улична инфраструктура и отлично организиран градски транспорт. Също така е сред най-предпочитаните квартали за живеене, поради добрата локация. Местоположението на имота е на изключително комуникативно и в същото време спокойно място. В близост има детски градини и ясли, училища, техникум, поликлиника, магазини и т.н. На пешеходно разстояние са държавни и банкови институции, паметници и мономенти, галерии, музеи, Старинен Пловдив, паркови зони с обширна зеленина и др.

Ако желаете жилище само с позитиви от деня на придобиването му, ние ви го предлагаме! Дом от бъдещето за теб и бъдещите поколения!
Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега.

ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.
Основни данни
справка 5800172
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 132 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 2 бани
Етаж 1 от 7 общо
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 228.650 €
Цена за m2 1.732 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Отопление Централизиранo
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Вива Пловдив
ЕРА Вива Пловдив
Пловдив
  Покажи мобилен телефон +359 88 328 8804
Албена Борисова
Адрес и карта
Пловдив - квартал Каменица 1