€ 106.359,003 стаен109 m21 бани4 етаж976 €/m2

Тристаен Пловдив (квартал Тракия)

3-стаен в Пловдив, Тракия за 106 359, Евро
Предварителни продажби!
БЕЗ КОМИСИОНА!
Старт на строителството - 04.2024 г. Планирано завършване - 36 месеца.
ПРИ ПЛАЩАНЕ ДО КРАЯ НА 2024 г. – ОТСТЪПКА 8%!

Представяме за продажба тристаен апартамент в нов, модерен комплекс с богато озеленен вътрешен парк, на топ локация в Пловдив.

Благоприятна среда за живеене

Имотът е с обща площ от 108,53 кв.м, разположен на 4-ти етаж с прилежащо складово помещение.

Разпределение:

коридор;
дневна с кухня;
спалня;
втора спалня;
баня с тоалет;
тоалет;
перално помещение;
тераса.

Жилището се предлага в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка.

Паркирането е осигурено на 100% с надземни и подземни паркоместа и гаражи.

В строителството на проекта са заложени модерни материали и технологии, които гарантират високи показатели на енергоспестяване за една по-добра среда за здравословен живот. А просторните зелени пространства допринасят една спокойна и чиста среда за Вас и Вашето семейство.

Ключова локация

Комплексът е разположен на ключов булевард в близост до Мол Плаза в кв. "Тракия", на по-малко от 10 минути с кола от центъра на града. Локацията е в близост до METRO, JYSK и Технополис, до детски градини и училища, велоалея и парк "Лаута".

Апартаменти

Сградата с модерна визия е разпределена на 10 етажа, с едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Имотите на партерно ниво разполагат с дворни пространства. Проектът предвижва функционални планировки на жилищата и френски прозорци. Имотите се предлагат в степен на завършеност по БДС: на шпакловка и замазка, алуминиева дограма, блиндирани и пожароустойчиви входни врати, без монтирани интериорни врати; Ел. и ВиК инсталации, слаботокови инсталации за кабелна телевизия, телефон, Интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация, изградени трасета за климатици.

Технически характеристики:
• конструкция: монолитна, стоманобетонна;
• стени между съседни имоти - зид от керамични тухли Wienerberger 12 см с минерална вата 2 см или друг по-добър шумоизолационен материал със зид от керамични тухли 12 см; обща дебелина 25-26 см;
• фасада: смесена вентилируема фасада и минерална мазилка;
• асансьор: електрически, шумоизолиран;
• общи части: напълно завършени по проект, централни фоайета на входове по индивидуален дизайнерски проект.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Отговорен консултант: Ралица Емилова, Оферта: 119498Телефон: +359 887 430 382 , +359 32 333 962
Основни данни
справка ID153327
Дата на обявяване 09/03/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 109 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 4 от 10 общо
Разходи
Цена 106.359 €
Цена за m2 976 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Ралица Емилова
Показване на телефона +359 88 404 3878
Адрес и карта
Пловдив - квартал Тракия
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията