€ 44.640,001 стаен41 m21 бани4 етаж1.089 €/m2

Едностаен Пловдив (квартал Христо Смирненски)

Eдностаен апартамент в новострояща се луксозна сграда на метри от Гребна База и парк ''Отдих и култура".
ЕРА Вива ви представя едностаен, вътрешен апартамент в новострояща се сграда с Акт 14 на метри от Гребна база и парк ''Отдих и култура". Жилището се намира на четвърти от пет жилищни етажа и се състои от входно антре, хол с трапезария и кухненски бокс, баня и тоалетна, склад. За повече информация виж. раздел „План“.

Във вътрешната част на комплекса се оформя уютен и просторен вътрешен двор, който ще е изцяло озеленен и развит като паркова среда. Сградата съчетава модернa архтектура и качествено строителство. Фасадите - широкоформатен гранитогрес, който придава стил и топлина. Всички външни климатични тела са скрити в специално разработени като дизайн перфорирани решетки, които ще са и част от акцента във фасадата. Апартаментите са с PVC дограма с троен стъклопакет.

Кварталът, в който се намира комплексът става все по-предпочитано място за живене. Това се обуславя от прекрасната локация, която е близо до основни пътни артерии, но и на метри от гористата местност. Имотът се издава завършен съгласно БДС - на шпакловка и замазка, ВиК до тапа, ел. инсталация до ключ, PVC дограма, блиндирана входна врата и напълно завършена тераса. Предвидени са детски площадки в две зони от комплекса, които ще са изцяло на разположение на живеещите там. Средновисока и висока растителност е предвидена по цялата периферия на имота, както и около детските площадки. Паркирането, типично за този район, ще е изцяло подземно, като са осигурени с 20% повече паркоместа от необходимите.

Възможност за гъвкави схеми на разплащане според възможностите на клиента.

Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега. ЕРА България е регистриран, кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-изгодна оферта при финансиране на избрания от Вас имот. ЕРА може да договори отлични условия за инвестиционните ви намерения, както и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Основни данни
справка 5800073
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 41 m2
Стаен 1 (1 друго), 1 баня
Етаж 4 от 5 общо
Брой паркоместа 1
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 44.640 €
Цена за m2 1.089 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2024
Вид гориво за отопление Електрически
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Вива Пловдив
ЕРА Вива Пловдив
Пловдив
  Покажи мобилен телефон +359 88 328 8804
Албена Борисова
Адрес и карта
Пловдив - квартал Христо Смирненски