По договаряне4 стаен145 m21 бани5 етаж

Тристаен Пловдив (квартал Кършияка)

Четиристаен, обзаведен апартамент в луксозен комплекс в кв. Кършияка с АКТ 16.
Оферта №5800283
Четиристаен, обзаведен апартамент в луксозен комплекс в кв. Кършияка с АКТ 16. Жилището се състои от: входно антре, просторен хол с трапезария и кухненски бокс, три непреходни спални, две бани с тоалетни, още една тоалетна и две тераси. Изложението е Север/Изток/Юг. Има възможност да се закупи подземно паркомясто на цена от 14 400 евро. Разположен на пети етаж от общо осем. По желание на собственика, цената е по запитване.

Комплексът е само на 2 километра от центъра на града и е плод на доказан за качество и изпълнение инвеститор с богата история зад гърба си. Съчетава в себе си модерна архитектура, висококачествено строителство и функционални разпределения на апартаментите. Част от удобствата на комплекса са: просторна зелена градина с детска площадка, подземен и наземен паркинг, подръжка на общи части и просторните зелени площи, 24-часова охрана и др. Жилището се предлага напълно обзаведено, като мебелите и уредите са добър клас.
Районът, в който е разположен жилищният парк се намира в кв. Кършияка в гр. Пловдив, характеризира се със спокойна среда за живеене, предлага отлична инфраструктура и достъп до разнообразен градски транспорт до всяка точка на града. В близост до комплекса са разположени училища, детски градини, магазини, заведения, аптеки и др.

Имотът е чудесна инвестиция, както за живеене така и за отдаване под наем.
Изберете Вашето ново жилище сега! Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване.

ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.
Основни данни
справка 5800283
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 145 m2
Стаен 4 (1 спалня, 3 друго), 1 баня
Етаж 5 от 8 общо
Брой паркоместа 1
Обзавеждане Напълно обзаведен
Разходи
Цена По договаряне
Енергийна ефективност
Година на построяване 2018
Вид гориво за отопление Въздух
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Вива Пловдив
ЕРА Вива Пловдив
Пловдив
  Покажи мобилен телефон +359 88 328 8804
Албена Борисова
Адрес и карта
Пловдив - квартал Кършияка