€ 147.900,004 стаен105 m21 бани5 етаж1.409 €/m2

Четиристаен Пловдив (квартал Кършияка)

Четиристаен апартамент! Акт 16! ТОП ЛОКАЦИЯ!
ОФЕРТА ( 5790 ) ТОП ЛОКАЦИЯ! БУТИКОВА СГРАДА! АКТ 16!!! Армада имоти Ви представя 4 стаен апартамент, ситуиран в малка БУТИКОВА сграда, в един от предпочитаните квартали за живеене, а именно Кършияка! Добрата локация Ви осигурява всичко необходимо в близост до Вашия бъдещ дом.
Апартаментът се състои от светъл просторен хол, с излаз на тераса, 3 спални, една от които е преходна и би могла да се ползва и като офис или гардеробна. Едната спалня е с излаз на тераса, баня с тоалетна и антре. Изложението е западно. Довършен е до ключ- поставени подови настилки, интериорни врати, завършен санитарен възел. Имате възможността да го обзаведете изцяло по Ваше предпочитение!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg
Основни данни
справка ID51107
Дата на обявяване 13/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 105 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 5 от 5 общо
Разходи
Цена 147.900 €
Цена за m2 1.409 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2022
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Адрес и карта
Пловдив - квартал Кършияка
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията