Град Васто е райско кътче на Адриатическото крайбрежие и е известно с широкото си крайбрежие, дългата 50 км. плажна ивица и велоалеи,прекрасно развитата инфраструктура и спиращите дъха панорамни гледки. Той привлича туристите с пясъчния си бряг, топлото море и дори дъното без камъни или стръмнини. По отношение на климата периодът от май до октомври е най-благоприятен за посещение. Местната инфраструктура предлага прекрасна гама от хотели и ресторанти, подходящи за всяка фантазия. Градът предлага и отлична възможност да инвестирате в жилище, което да се отдава под наем и да Ви носи печалба. При сегашните цени, една инвестиция се възвръща за период между 10-12 години.До близкият град Сан Салво се намира най-голямата база на АМАЗОН за Европа. Уютните ,,ТРАБОКО“ изградени бизо до брега предлагат невероятна гама от прясно приготвени морски деликатеси.

По отношение на законите и процедури за закупуване или строителство ние ,, Ара естейт,, имаме колега в офиса, отговарящ за италианските оферти, както и колежка на място в град Васто. Тя може да консултира кандидат купувачи и инвеститори.
Насреща сме и за контакти с местен нотариус и адвокат по отношение на италианското законодателство.
Предлагаме и други оферти и консултанции за клиенти, които искат да инвестират в Италия.

Ето някои от тях:

Вила във Васто, Италия

Парцел с готов проект за строеж във Васто, Италия

Двустаен апартамент във Васто, Италия

Парцел за продажба във Васто, Италия

Основна цел на „АРА ЕСТЕЙТ“, е подобряването на качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници, както и налагане на правила за работа в тази дейност. Колегите ни от офиса могат да Ви консултират по всички въпроси, които могат да Ви интересуват като бъдещи купувачи или инвеститори за строителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *