Продажба
661 резултати за

Продажба на имоти в Велико Търново

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Велико Търново е град с историческо значение. Столицата от времето на Средновековна България, градът има голямо културно и историческо значение и е център на българското образование и култура.

Велико Търново е известен с това, че в него се намира крепостта Царевец, покоряваща сърцата на местни и туристи с красотата си и историческото си и културно значение за страната ни. В града може да видите и други запазени исторически сгради и улици, придаващи му автентичен и уникален вид и правещи го един от най-красивите градове в България.

Градът също така привлича и със своя богат културен живот, множеството събития и фестивали и театрални постановки, които се организират често. Природната красота и местата за разходка във и около града, са идеални за отдих, чист въздух и разходки със семейството ви.

Университетът в града всяка година привлича множество млади хора, за които града предоставя освен възможности за култура и разходки, голямо разнообразие от заведения, ресторанти и магазини, в които да прекарат свободното си време и да обогатят социалния си живот.

Всички тези предимства правят Велико Търново град подходящ за семейства с деца, млади хора, възрастни, хора, търсещи културни развлечения и близост до природата и за тези които искат да живеят в голям, но по-малко шумен град с по-малко натоварен начин на живот.

Ако харесвате града и искате да живеете там в онлайн портфолиото на Oikia.com ще намерите богат избор от различни по вид и размери имоти на територията на Велико Търново. Можете да разгледате подробно нашите предложения и или да се свържете по телефон с нас и заедно да изберем най-подходящият имот за вас, отговарящ на вашите изисквания и предпочитания.

Какви имоти ще намерите при нас

Ако търсите имот във Велико Търново, като място, на което да живеете или като инвестиция, за да изкарате допълнителни доходи, чрез отдаването му под наем, нашата агенция за недвижими имоти е най-доброто място, за да намерите това, което търсите!

Предлагаме голямо разнообразие от жилища за продажба във Велико Търново, подходящи за всеки вкус и бюджет.

Част от недвижимите имоти, които ще намерите при нас:

  • Апартаменти

Предлагаме апартаменти с различна квадратура, подходящи както за семейства така и за отдаване под наем на студенти. Работим с имоти в различни квартали, в близост до магазини, училища и ключови локации в града. Предлагаме както напълно обзаведени, така и необзаведени апартаменти, за да изберете най-подходящия за вас спрямо целите и вкусовете ви.

  • Самостоятелни къщи

Къщите са идеални за живеене, когато искате повече място, двор и липса на шум от съседи. Те са подходящи за семейства с деца, които да тичат на воля из двора, за любители на градините и за всеки, който търси малко отдалечаване от суматохата и хората.

Те също се намират в различни райони, всеки от които има своите предимства, за да изберете най-подходящия за вас.

Как да направите правилния избор за вида и размера на вашия имот

Когато избирате имот е важно да прецените дали мястото ще ви стигне. Ако имате деца или планирате семейството ви скоро да се разрасне е хубаво да изберете по-голяма къща или многостаен апартамент.

Ако взимате имот, с цел да го давате под наем, тогава и по-малък апартамент ще свърши чудесна работа.

Каквото и да търсите, ние ви гарантираме, че ще отговорим на очакванията ви. Разгледайте предложенията на сайта ни и се свържете с нас още сега!