Продажба
269 резултати за

Продажба на апартаменти в Велико Търново

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Старата столица на България не спира да разгръща потенциала си и да бъде едни от най-привлекателните градове за живеене в централната част на страната. Велико Търново има уникално местоположение в близост до полите на стара планина, само на 2 часа и половина път от морския бряг и в близост до две столици – София и Букурещ.

Местоположението е само част от предимствата, които много хора намират в този град. В нашата агенция за недвижими имоти отчитаме голям интерес към апартаменти за продажба във Велико Търново.

Онлайн каталогът на Oikia.com включва разнообразие от предложения за апартаменти, които се намират на територията на старата столица. Те привличат вниманието на хора от всякакви възрасти, които търсят предимствата на големия град, но и искат да живеят на място, което пази своята история и култура.

Служителите на нашата агенция често извършват огледи на апартаменти в града, което е доказателство за потенциала на Велико Търново. Ако и вие също се интересувате от закупуването на имот в този град ви предлагаме да се запознаете отблизо с жилищата, които нашата агенция предлага.

За кого са подходящи апартаменти за продажба във Велико Търново

Продажбата на апартаменти във Велико Търново е изключително привлекателна възможност за всеки, който иска да устрои своя дом в интересен и развит град. Имотите, които нашата агенция предлага са подходящи за някои групи купувачи - от хора, които търсят първо жилище, до инвеститори, които търсят възможности за рентабилни имотни инвестиции.

Ако ви предстои да закупите своето първо жилище ние ви предлагаме комфортни апартаменти в центъра на града, с бърз достъп до културни забележителности, магазини и ресторанти. Имаме по нещо и за почитателите на спокойния начин на живот.

Някои от предложенията в нашия онлайн каталог се намират на територията на спокойни квартали с изглед към природата. Няма да излъжем ако кажем, че във Велико Търново има за всеки по нещо.

Разпределението, площта и броя стаи са основни критерии, които определят цената на имота. Нашата агенция се старае да предложи огромно разнообразие от видове апартаменти, които включва както студиа, така и просторни жилища тип многостаен апартамент.

Всеки един имот ви предоставя възможността да организирате своя живот в просторни, уютно и функционално жилище.

Инвестиционен потенциал на апартаментите за продажба Велико Търново

Това е един от най-големите градове в централна България, който много хора от по-малките населени места в района избират за свой дом. Поради тази причина апартаментите за продажба в града са добра инвестиционна възможност за имот, който да закупите и да отдадете под наем.

В града всяка година пристигат много млади хора, които са решили да получат висше образование във Великотърновския университет. Те търсят апартаменти, които да наемат под наем. Ако се замисляте за инвестиция, в която да вложите средствата си и да очаквате дългосрочна възвращаемост може да се консултирате с нашите служители.

Ние се стараем да ви помогнем в избора на апартамент за продажба във Велико Търново. Без значение дали купувате следващото си жилище или искате да вложите средствата си в имот с инвестиционен потенциал нашият екип ще ви помогне да вземете най-правилното решение.

Свържете се с нас, за да организираме среща в подходящо за вас време.