Продажба
549 резултати за

Продажба на имоти в Шумен

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Добре дошли на Oikia.com – онлайн каталог за недвижими имоти, където ще намерите най-добрите предложения за продажба на жилища в Шумен. Ние предлагаме изключително разнообразие от видове имоти на територията на града и покрайнините.

Знаем, колко е трудно да изберете имота, който ще се превърне във вашия нов дом. Поради тази причина нашият екип предлага експертна подкрепа в търсенето на подходящ вид имот, който да задоволи всички ваши изисквания.

Шумен е областен град, който предлага добри условия за семейства и млади хора. На територията на града има университет, което причина много бъдещи студенти да изберат Шумен за място, на което да живеят.

Това предполага търсенето на различни видове имоти не само в града, но и в околността на областния център. Шумен предлага лесен достъп до други големи градове, много различни варианти за забавление и добри начални и средни училища.

Тези предимства предполагат, че търсенето на жилища за продажба в Шумен ще е голямо. Нашата агенция се постара да събере най-добрите предложения за жилища, които да отговарят на важни критерии при продажбата на имот.

Избор на жилище за продажба в Шумен

В нашия каталог ви представяме няколко типа жилища, които са най-предпочитани щом става въпрос за продажба на имот. Някои от тях са подходящи за семейства и се предлагат с обзавеждането. Други представляват апартаменти в новопостроени сгради и често се избират от млади хора, които искат да имат повече свобода в създаването на свой личен кът.

Една от основните причини за продажбата на новопостроени жилища или имоти тип „на зелено“ е инвестиционния потенциал на тези пространства. Покупката на имот и след това обзавеждането му и отдаването му под наем може да е чудесен начин да си осигурите дългосрочен доход.

А сега ви представяме основните типове жилища за продажба в Шумен:

  • Апартаменти

В тази категория жилища влизат всякакъв тип апартаменти според броя на помещенията. Най-малките от тях са студиа, в които има само една стая и кухненски бокс. След това следват двустайните апартаменти, които се състоят от дневна с кухненски бокс и една спалня. Същата логика следва в разпределението на тристайните апартаменти само, че те разполагат с две спални.

Апартаментите са предпочитани имоти от хора, които искат да живеят в градските райони.

  • Самостоятелни къщи

Тези имоти се намират в по-отдалечени от централната част квартали или в покрайнините награда. Често към самостоятелната къща има дворно пространство, чийто размер може да увеличи цената на имота.

Вилите също са подобен тип недвижима собственост, които много хора избират за основно жилище. Този вид имот предлага спокойствие, пространство и уют за много хора, които искат да избягат от натоварените градове.

Свържете се с брокер на Oikia.com

Ако търсите човек с богат опит в сферата на недвижими имоти, може да се доверите на някои от нашите служители. Ние сме екип от експерти по покупката и продажбата на имоти и предлагаме експертиза, която може да ви послужи да направите най-добрата сделка, която да отговаря на вашите предпочитания.

Доверете ни се, за изберем заедно жилища за продажба в Шумен, а след това да ги посетим на място. Ние се съобразяваме с изискванията на нашите клиенти и винаги се стараем да направим най-добрата сделка.