Продажба
398 резултати за

Продажба на апартаменти в Шумен

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Ако сте в търсене на ново жилище в град Шумен може да се доверите на услугите на нашата агенция за недвижими имоти Oikia. Ние помагаме на хора от цялата страна да изберат имот, който да отговаря на техните изисквания и критерии, за да създадат уютен и топъл дом.

Шумен е областен град, който предлага всички предимства на големите населени места. Тук има много възможности за работа, образование и развлечения. Това привлича млади хора от по-малките населени места в областта.

Наличието на висше учебно заведение е плюс за Шумен. Голяма част от студентите, които идват да учат в града решават да останат и да закупят жилище. Това е една от основните причини, поради която интереса към апартаменти за продажба в Шумен се увеличава.

Недвижимите имоти, които нашата агенция предлага се намират на различни места в града, позволявайки на потенциалните купувачи да изберат жилище според предпочитанията си за местоположение.

Независимо дали сте заинтересовани от покупката на имот в централната част на града или предпочитате да живеете в по-тихи и спокойни квартали, ние ви предлагаме избор от различни по вид апартаменти.

Апартаменти за продажба в Шумен – видове имоти

Критериите на всеки купувач се различават, защото се определят според личните нужди и предпочитания. Ние се постарахме да включим възможно най-голям избор от различни видове апартаменти. Може да разгледате нашите предложения в категорията Апартаменти за продажба в Шумен.

Площта и броя на стаите са основен критерий при покупката на апартамент. Този признак определя дали едно жилище е подходящо за самостоятелно или споделено живеене. Апартаментите тип студиа са предпочитани от млади несемейни хора, които не се нуждаят от голямо пространство, за да живеят удобно.

Апартаментите тип двустаен са едни от най-предпочитаните жилища. Тези имоти предоставят удобство както за хора, които живеят сами, така и за млади семейства, които търсят своя първи дом.

Най-често двустайните апартаменти имат следното разпределение: дневна стая с обособен кухненски бокс и спалня. Тяхната площ може да варира като в нея има включена тераса о общи части.

Нашата агенция предлага и апартаменти с по-голяма квадратура от типа тристаен или многостаен. Тези жилища са подходящи за по-големи семейства. Също са чудесна инвестиционна възможност за покупка с цел отдаване под наем.

Повечето от апартаментите за продажба в Шумен са съвременни жилища и предлагат модерно обзавеждане, отразяващо последните тенденции в дизайна на интериора. Разбира се, предлагаме и имоти, които са новопостроени и те първа трябва да се обзаведат.

Допълнителни предимства на имотите в Шумен

Някои от имотите, които предлагаме имат и допълнителни удобства като паркинг, асансьори, обширни общи зони или тераси, които допълват комфорта на бъдещите собственици. В зависимост от предпочитанията на нашите клиентите агентите на фирмата могат да предложат обзаведени или необзаведени апартаменти.

Цената също е от съществено значение при избора на имот за покупка. Най-честите фактори, които определят цената на апартаментите за продажба в Шумен са местоположението на имота, големината, площта, разпределението на стаите.

Когато избирате апартамент е добре да направите списък с приоритетните за вас критерии. Нашият екип може да ви помогне за създаването на този списък и да ви предложни имоти, които отговарят на вашите предпочитания.

Свържете се с нас, за да организираме среща в подходящо за вас време.