Продажба
3 резултати за

Продажба на имоти в Сливен

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Време ли е да смените жилището си? Търсите ли имоти за покупка в Сливен и областта? Ако отговорът на тези въпроси е да, значи сте на правилното място. Oikia.com е онлайн платформа, която събира на едно място всички недвижими имоти в страната, които се предлагат за продажба или отдаване под наем.

В текущата категория ви представяме нашите предложения за продажба на имоти в Сливен. Тук ще намерите подбрани имоти тип апартаменти или вили в град Сливан и областта. Ние се постарахме да изберем най-добрите предложения. Към всяка оферта са приложени снимки и подробно описание, чрез което да придобиете представа за състоянието на имота.

Представеното описание дава информация относно тип строеж, площта и локацията на предлаганата къща или апартамент. Това са основните характеристики, които са важни за всеки един купувач. Към тях, разбира се, можем да добавим и цената. Тя е основен фактор за покупка, но тук не говорим просто за цената като число, а за стойността, която клиента трябва да заплати за състоянието на имота.

Ние се постарахме да включим в нашето портфолио както къщи и апартаменти с ниска цена, но нуждаещи се от основен ремонт, така и нови жилища, в които може да се нанесете още днес.

Продажба на имоти в Сливен – какво ще намерите при нас

Когато подбирахме имотите, които да включим в тази категория, се фокусирахме върху имотите тип къща. Те са все по-предпочитани от хора на всякаква възраст. Някои от вилите и къщите, които предлагаме се намират в Сливен, а други в околностите на града или в други населени места.

Този тип имоти предлагат много предимства и са предпочитани от всеки, които иска да се наслади на простора и уюта на дома си. Най-често къщите и вилите се продават с пространството около тях. Много хора избират да превърнат това свободно място в спретнат двор или градина за отглеждане на различни плодове и зеленчуци.

Разгледайте къщите за продажба в Сливен и се запознайте с характеристиките на всеки един имот е категорията. След това се свържете с брокера, който отговаря за имота, за да организирате оглед в удобно за вас време.

При нас също ще намерите и апартаменти и гаражи за продажба в града. Тези имоти най-често се намират в централните части на града или в жилищните квартали. При избора на апартамент е важно да определите площта и боря на стай, от които се нуждаете.

Гаражите също са търсени имоти, поради факта, че всеки един собственик на автомобил желае колата му да е на сигурно място. Сливен е областен град и подобно на други големи градове изпитва трудности с предлагането на паркоместа. Покупката на гараж може да ви помогнете да разрешите казуса къде да държите автомобила си.

Свържете се с експертите на Oikia.com

При интерес към някой от имотите може да се свържете с брокера, който отговаря за него. Експертът по недвижими имоти ще ви запознае с спецификите на офертата и ще ви придружи по време на огледа.

Ако вземете решение за покупка може да разчитате, че брокера ще ви съдейства и ще отстоява вашия интерес пред продавача.