Филтри
Виж като:
8 резултати за

жилища за продажбa в провинция Сливен

1/8
€ 380.0005+ Стаен518 m2
Къща в Сливен, област, гр.Твърдица за 380 000, Евро
продажба на туристическа хижа, намираща се в елено-твърдишкия балкан. хижата е съвсем близо до град твърдица, гр.елена, гр.сливен и включва масивна сграда на два етажа, със застроена площ от 207м2 и разгъната застроена площ от 455м2, сграда за персонал на два етажа със застроена площ от 63.70м2, разположени в поземлен имот с площ от 3000м2. основната сграда разполага с шест спални, всяка от които е със собствен санитарен възел, голяма трапезария с камина, напълно оборудвана кухня. къщата разполага и кът за отдех с мека мебел и камина и още един на другия. вилата разполага с бензинов генератор за аварийно електрозахранване, котел на твърдо гориво с ups система , свързан с бойлер. къщата за персонала е с две спални, баня с тоалетна и кухня. отоплението е решено с камина с водна риза. хижата е сред живописна горска местност. за повече информация и огледи се обръщайте към надя антова-088/9999 413, 0888/788 420
НАДИЛЕНА РИЪЛ ЕСТЕЙТС
КОНТАКТ
1/8
€ 210.0005+ Стаен181 m2
Две реновирани къщи в с. Катунище
инвестиция с цел бизнес или извънградски имот за почивка- омега предлага и двете. село катунище е място идеално за активен отдих- с прекрасна природа, чист въздух, екопътеки, красив балкан. с невероятната си възрожденска архитектура ви пренася в друго време. характерните за катунище възрожденски къщи , наричани още "камчийски тип къща" ви представяме и ние. на дваа парцела с обща площ от 604 кв.м са разположени две самостоятелни къщи, със следното разпределение: къща 1- едноетажна къща с площ от 81 кв.м, състояща се от две спални , дневна с кухненски кът, склад , баня с тоалетна. къщата е с частично обзавеждане и оборудване, спалнята и дневната са след основен ремонт. пред нея има обособена беседка с навес. къщата е изцяло реновирана , със сменени ел и вик инсталации, конструкцията е метална, като напълно е запазен стила на камчийските къщи- камък и дърво. къща 2- двуетажна къща с площ от 98 кв.м, състояща се от: - две спални със самостоятелни бани с тоалетни, дневна с кухненски кът на първи етаж; -етаж втори- две спални, антре, баня с тоалетна. двуетажната къща е след основен ремонт, изградени са тухлени стени и изолация, както и изцяло сменен покрив като напълно е запазена външната фасада. завършена е до степен на тапа, така че новите собственици имат възможност да създадат свой собствен интериор. до къщата е изградена барбекю зона, кът за релакс, а в двора е постарена мраморна чешма. при реновирането на къщите са използвани всички оригинални материали, които са подлежали на реставриране. двора е от камък- пренареждан е, типичните дувари също са пренареждани. за повече информация и огледи, моля свържете се с нас!
ОМЕГА ЕСТЕЙТ
КОНТАКТ
1/8
€ 95.0003 Стаен94 m2
Къща в село Катунище
инвестиция с цел бизнес или извънградски имот за почивка- омега предлага и двете. село катунище е място идеално за активен отдих- с прекрасна природа, чист въздух, екопътеки, красив балкан. с невероятната си възрожденска архитектура ви пренася в друго време. характерните за катунище възрожденски къщи , наричани още "камчийски тип къща" ви представяме и ние. на парцел с площ от 297 кв.м e разположенa самостоятелнa едноетажна къщa с с рзп 94 кв.м, със следното разпределение: две спални , дневна с кухненски кът, склад , баня с тоалетна.къщата е с частично обзавеждане и оборудване, спалнята и дневната са след основен ремонт. пред нея има обособена беседка с навес. къщата е изцяло реновирана , със сменени ел и вик инсталации, конструкцията е метална, като напълно е запазен стила на камчийските къщи- камък и дърво. за повече информация може да се сврържете с нас!
ОМЕГА ЕСТЕЙТ
КОНТАКТ
1/20
€ 72.6002 Стаен
Къща във вилно селище до град Котел
топиммо предлага за продажба чудесна къща в затворен комплекс във вилната зона на град котел, в сърцето на източна стара планина. затвореният комплекс се състои от 5 къщи разположени на площ от 5 декара, като за да се осигури комфорт на живущите те са достатъчно отдалечени една от друга. в комплекс има детски кът и барбекю зона. къщата се състои от коридор, дневна с кухня и тапезария, две спални, санитарен възел, веранда с прилежаща площ 673 м и идеална част от земята на целия комплекс. към къщата има закрит кът с площ 30 м2 с изработени от дялан камък барбекю зона и чешма. селището е в сърцето на вековната гора от бук, дъб, габър и поляни обсипани с ухаещи билки. при малко повече късмет също така може да се видя сърни, зайци и всякакви други горски обитатели докато се разхождате по близките екопътеки. котел е красив малък град в източната част на стара планина. разположен е в китна котловина, заобиколена отвсякъде от стръмни ридове и много пещери. разстояние от котел до софия 362 км, до пловдив 235 км, до варна 230 км, до сливен 75 км, до ямбол 65 км. за оглед и повече информация свържете се с нас!
TOPIMMO ООД
КОНТАКТ
1/16
€ 51.8002 Стаен
Еднофамилна къща във вилна зона до град Котел
топиммо предлага за продажба къща в затворен комплекс във вилната зона на град котел, в сърцето на източна стара планина. затвореният комплекс се състои от 5 къщи разположени на площ от 5 декара, като за да се осигури комфорт на живущите те са достатъчно отдалечени една от друга. в комплекс има детски кът и барбекю зона. къщата се състои от коридор, дневна с кухня и тапезария, две спални, санитарен възел, веранда с прилежаща площ 614 м и идеална част от земята на целия комплекс. селището е в сърцето на вековната гора от бук, дъб, габър и поляни обсипани с ухаещи билки. при малко повече късмет също така може да се видя сърни, зайци и всякакви други горски обитатели докато се разхождате по близките екопътеки. котел е красив малък град в източната част на стара планина. разположен е в китна котловина, заобиколена отвсякъде от стръмни ридове и много пещери. разстояние от котел до софия 362 км, до пловдив 235 км, до варна 230 км, до сливен 75 км, до ямбол 65 км. за оглед и повече информация свържете се с нас!
TOPIMMO ООД
КОНТАКТ
1/17
€ 83.000
Двуетажна къща във вилно селище до град Котел
топиммо предлага за продажба къща в затворен комплекс във вилната зона на град котел, в сърцето на източна стара планина. затвореният комплекс се състои от 5 къщи разположени на площ от 5 декара, като за да се осигури комфорт на живущите те са достатъчно отдалечени една от друга. в комплекс има детски кът и барбекю зона. къщата е на два етажа с прилежаща площ 835 м и идеална част от земята на целия комплекс и е подходяща за преустройване по желание на бъдещите собственици. селището е в сърцето на вековната гора от бук, дъб, габър и поляни обсипани с ухаещи билки. при малко повече късмет също така може да се видя сърни, зайци и всякакви други горски обитатели докато се разхождате по близките екопътеки. котел е красив малък град в източната част на стара планина. разположен е в китна котловина, заобиколена отвсякъде от стръмни ридове и много пещери. разстояние от котел до софия 362 км, до пловдив 235 км, до варна 230 км, до сливен 75 км, до ямбол 65 км. за оглед и повече информация свържете се с нас!
TOPIMMO ООД
КОНТАКТ
1/17
€ 41.500
Къща в затворен комплекс до град Котел
топиммо предлага за продажба еднофамилна къща в затворен комплекс във вилната зона на град котел, в сърцето на източна стара планина. затвореният комплекс се състои от 5 къщи разположени на площ от 5 декара, като за да се осигури комфорт на живущите те са достатъчно отдалечени една от друга. в комплекс има детски кът и барбекю зона. къщата се състои от коридор, дневна с кухня и тапезария, две спални, санитарен възел, веранда с прилежаща площ 567 м и идеална част от земята на целия комплекс. селището е в сърцето на вековната гора от бук, дъб, габър и поляни обсипани с ухаещи билки. при малко повече късмет също така може да се видя сърни, зайци и всякакви други горски обитатели докато се разхождате по близките екопътеки. котел е красив малък град в източната част на стара планина. разположен е в китна котловина, заобиколена отвсякъде от стръмни ридове и много пещери. разстояние от котел до софия 362 км, до пловдив 235 км, до варна 230 км, до сливен 75 км, до ямбол 65 км. за оглед и повече информация свържете се с нас!
TOPIMMO ООД
КОНТАКТ
1/6
€ 25.564202 m2
обб ад продава дворно място с площ 1350 кв.м., съставляващо упи -118 от кв.13 по плана на с.съдиево общ. нова загора обл.сливен, ведно с построените в него : жилище с площ 88 кв.м и второстепенна сграда с площ 114 кв.м. с. съдиево, общ. нова загора,обл.сливен, ул. стара планина 9
ОББ АД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Търсене на недвижими имоти в област област на Сливен Самостоятелни Къщи Къщи