Продажба
61 резултати за

Продажба на имоти в Силистра

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Ако търсите спокойствието на малкия град, но все още държите да имате всичко, което по-големите градове могат да ви предложат, то Силистра е подходящия избор за местоживеене. Градът е областен, но сравнително по-малък от другите областни градове в страната.

Разположението му на река Дунав и на границата с Румъния дава на града много предимства като улеснено пътуване до северната ни съседка. Силистра е прекрасен град, който съчетава спокойствието на по-малките населени места и всички удобства на областния града.

Ако ви предстои преместване в Силистра, то най-вероятно търсите подходящ имот. Нашата онлайн платформа за имоти под наем е създаден с цел да улесни търсенето на имоти от всякакъв вид на територията на цялата страна.

В тази категория ви предлагаме продажба на имоти в Силистра. Подбрали сме разнообразие от апартаменти, къщи, вили или свободни площи, които може да закупите чрез посредничеството на Oikia.com.

Избор на имот за продажба

Покупката на жилище или земя за построяване на такова не е никак малка инвестиция. Поради тази причина избора за подходящия имот за покупка не се взима за една вечер. Хората, които са готови да закупят имот трябва да подредят своите критерии и изисквания. Ние от Oikia.com сме забелязали, че за всеки клиент са важни различни неща.

Според определените критерии може да набележите имоти, които отговарят на изискванията ви, а след това да направите оглед на местата. Това е много важен етап от покупката на имот. Огледите показват дали офертата на продавача отговаря на реалността. Провеждането на огледи се случва с посредничеството на брокер. Ние гарантираме, че нашите брокери ще отстояват и защитават вашия интерес пред продавачите на имотите.

Продажба на имоти в Силистра и околността

В нашата категория ви представяме различни видове имоти разположени в Силистра и други населени места в областта. Най-разпространения тип имот си остават апартаментите. На територията на града има няколко жилищни квартала. Във всеки един от тях се предлагат апартаменти за продажба с различен брой стаи и разпределение.

Може да направите своя избор според размера на вашето домакинство. Ако живеете самостоятелно най-подходящи са едностайните апартаменти. Ако закупувате семеен имот ви препоръчваме да разгледате двустайните и тристайните апартаменти, които предлагаме.

В категорията ви показваме и разнообразие от имоти тип вила, които се намират в покрайнините на града или в по-малките населени места в областта. Към тези имоти се включва и дворна част, което увеличава квадратурата на имота.

Предлаганите вили и апартаменти се намират в благоустроени райони, до които има изградена добра инфраструктура. Имотите, които ще намерите в категорията на Oikia.com се намират на оживени локации, в близост до централните части на Силистра и други градове в областта. Въпреки това тези локации са изключително спокойни и безопасни.

Към всеки имот са прикачени актуални снимки и допълнителна информация за неговото състояние. При възникнали въпроси винаги може да се свържете с брокера, който отговаря за имота.

Продажбата на имоти в Силистра е част от услугите, които нашата онлайн платформа Oikia.com предлага. При интерес към имот в друго населено място може също да се свържете с нас. Оставаме на разположение.