Филтри
Виж като:
3 резултати за

жилища за продажбa в провинция Силистра

1/8
€ 249.5002 Стаен91 m21 бани1 етаж
Продажба, 2-стаен, гр. София, кв. Изток, 91 кв.м
оферта: 21215 корта имоти предлага двустаен апартамент в кв. изток, на удобна и комуникативна локация. апартаментът е обзаведен. строителството е тухла. сградата е с поддържани общи части. има възможност за закупуване на паркомясто.  в близост има добре изградена транспортна инфраструктура - спирки на градски транспорт и метро. сградата е в близост до детски градини, училища, супермаркети и магазини. ***разпределение*** състои се от антре, хол с кухненски бокс, спалня, голяма тераса, мокро помещение и баня с тоалетна.  ***акценти*** • тухла; • обзаведен - готов за нанасяне; • в близост до спирки на градски транспорт и метро; • в близост до детски градини и училища; • в близост до супермаркети и магазини. ***допълнителна информация*** • сградата е .с поддържани общи части; • има възможност за закупуване на паркомясто.  за нови предложения и подобни оферти, посетете нашия сайт www.cortaimoti.com или се обадете на  *** тел. 0887 000 452 *** очакваме ви на посочения телефон, за да ви дадем подробна информация относно предлагания имот. ние сме реномирана компания, което ни задължава да ви предоставим допълнителни услуги и следпродажбено обслужване. професионалистите от корта имоти ще бъдат с вас през целия процес по покупко-продажба на имота. допълнителните услуги, които предлага екипът ни включва проучване и предлагане на най-добрите оферти на банкови институции за получаване на одобрение за ипотечен и/или потребителски кредит, юридически и нотариални услуги, застраховки и др. ние се стремим да влагаме качество и индивидуален подход във всичко, което правим и да предлагаме на нашите клиенти само най-доброто качество и обслужване.
Corta Consult
КОНТАКТ
1/1
€ 376.0003 Стаен106 m22 етаж
Продажба, 3-стаен, гр. София, кв. Изток, 106 кв.м
оферта: 19635 корта имоти предлага просторен тристаен апартамент в кв. изток, на удобна и комуникативна локация. апартаментът е освежен, но има нужда от ремонт. подовите настилки са с паркет и плочки. строителството е тухла от 2015 г. изложението е източно, южно и западно. отоплението е на климатици, камина на дърва и тец. сградата е ново строителство. с органичен достъп до блока. добре поддържани общи части. към апартамента има подземен гараж - 18 кв.м. в близост има добре изградена транспортна инфраструктура - спирки на градски транспорт. сградата е в близост до детски градини, училища и магазини. ***разпределение*** състои се от антре, хол с дневна и кухненски бокс, две спални, три тераси, килер, баня с тоалетна и отделна тоалетна.   ***акценти*** • тухла от 2015 г.; • ново строителство; • за ремонт; • изложение - изток, юг и запад; • отопление - климатици, камина на дърва и тец; • в близост до спирки на градски транспорт; • в близост до детски градини и училища; • в близост до магазини. ***допълнителна информация*** • подови настилки - са с паркет и плочки; • с органичен достъп до блока; • добре поддържани общи части; • подземен гараж - 18 кв.м. за нови предложения и подобни оферти, посетете нашия сайт www.cortaimoti.com или се обадете на  *** тел. 0887 000 452 *** очакваме ви на посочения телефон, за да ви дадем подробна информация относно предлагания имот. ние сме реномирана компания, което ни задължава да ви предоставим допълнителни услуги и следпродажбено обслужване. професионалистите от корта имоти ще бъдат с вас през целия процес по покупко-продажба на имота. допълнителните услуги, които предлага екипът ни включва проучване и предлагане на най-добрите оферти на банкови институции за получаване на одобрение за ипотечен и/или потребителски кредит, юридически и нотариални услуги, застраховки и др. ние се стремим да влагаме качество и индивидуален подход във всичко, което правим и да предлагаме на нашите клиенти само най-доброто качество и обслужване.
Corta Consult
КОНТАКТ
1/6
€ 10.307119 m2
'уникредит булбанк' ад, чрез съдебен изпълнител извършва публична продан на недвижимо имущество описание на имота: поземлен имот, с идентификатор 00415.501.1127, находящ се в град алфатар, общ. алфатар, обл. силистра, ул. илия блъсков 15, с площ от 2220 кв. м., трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: ниско застрояване, ведно с построените в него: едноетажна еднофамилна жилищна сграда, с идентификатор 00415.501.1127.1, с площ от 119 кв.м.; едноетажна еднофамилна жилищна сграда, с идентификатор 00415.501.1127.2, с площ от 23 кв.м.; селскостопанска сграда, с идентификатор 00415.501.1127.3, с площ от 76 кв.м.; селскостопанска сграда, с идентификатор 00415.501.1127.4, с площ от 10 кв.м., с описание по скица, а по документ за собственост, представляващ: поземлен имот с площ от 2255 кв.м., находящ се в гр. алфатар, общ. алфатар, ул. илия блъсков 15, съставляващ имот с пл. 1127, който участва в парцел xix, с площ от 2195 кв.м., с право на обезщетение за 60 кв.м., отчуждаващи се за улица, от кв.82 по регулационния план на града, заедно с построените в имота:жилищна сграда, състояща се от три стаи, лятна кухня от две помещения, зимна кухня от две помещения и мазе; стопанска сграда и гараж, при съседи: улица, михал петров йонков, борис марчев орлински и иван м. кърков. начална цена на проданта: 20 160 лева срок за оглед и подаване на предложения от 15.05.2023 до 15.06.2023 предложения за участие в търга по изп.д. 517/2022 се подават в рс силистра с адрес: гр. силистра, ул. симеон велики 31 за допълнитена информация и справки-в кантората на чси/дси георги георгиев рег. 767 гр. силистра, ул. отец паисий 5, ет.1 телефон чси: 083 83 39 29 е-майл чси: [email protected] всеки работен ден от 9ч. до 17ч.'
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Търсене на недвижими имоти в област област на Силистра двустайни апартаменти тристайни апартаменти апартаменти Къщи