Филтри
Виж като:
49 резултати за

жилища за продажба в област Ловеч

1/10
€ 39.7301 стаен58 m21 бани4 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба апартамент в центъра на гр. Ловеч - 58 кв.м. с коригирана , по-ниска цена: 39 730 евро.
предлагаме тухлен двустаен апартамент в центъра на гр. ловеч, с площ 60 кв.м. ,четвърти етаж от осем етажна санирана жилищна сграда. налице е al дограма. към апартамента има избено помещение с площ 10 кв.м. достъпа към входа е контролиран. разположен е на изключително комуникативно, а същевременно тихо и спокойно място, с възможност за свободно паркиране в околоблоковото пространство. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 сериозен коментар на цената само за сериозни купувачи! всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/9
€ 43.9604 стаен142 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага втори и мансарден етаж от къща, ведно с мазе и гараж - РЗП 142 кв.м. и двор 143 кв.м. за 43 960 евро.
продават се втори и трети (мансарден) етаж от къща в идеален център на гр. ловеч. имотът е със забележителна архитектура в стар градски стил. фасадата е с югозападно изложение. гледката е към бул. "българия". влиза се в голямо предверие , осигуряващо достъп до просторен хол, кухня, спалня, килер, баня с тоалетна, има и вътрешни стълби към масардния етаж. в него са ситуирани две стаи с преход между тях с мивка. едната е обкована цялата с дървена ламперия. към жилището има избено помещение с площ от 40 кв.м. , както и гараж 30 кв.м. , с отделен документ за собственост , монолитна конструкция, захранен с ток и вода и изградена канализация. имотът е подходящ както за живеене, така и за инвестиция. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/8
€ 36.3004 стаен142 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага втори и мансарден етаж от къща, ведно с мазе - РЗП 142 кв.м. и двор 143 кв.м. за 36 300 евро.
продават се втори и трети (мансарден) етаж от къща в идеален център на гр. ловеч. имотът е със забележителна архитектура в стар градски стил. фасадата е с югозападно изложение. гледката е към бул. "българия". влиза се в голямо предверие , осигуряващо достъп до просторен хол, кухня, спалня, килер, баня с тоалетна, има и вътрешни стълби към масардния етаж. в него са ситуирани две стаи с преход между тях с мивка. едната е обкована цялата с дървена ламперия. избеното помещение е 40 кв.м. . имотът с подходяща реставрация ще бъде уникален. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/8
€ 33.9601 стаен44 m21 бани4 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба ГАРСОНИЕРА в гр. Ловеч, кв. "Червен бряг", цена: 34 950 евро.
жилището се намира на четвърти етаж от осем етажна жилищна сграда, с площ от 44.86 кв.м. състои се от: кухня, спалня, коридор, баня с тоалетна и тераса. всички стаи са със подменена pvc дограма. състоянието на помещенията е за ремонт. прилежащо към жилището е избено помещение с площ 1.71 кв.м. входът на сградата е с контролиран достъп, има работещ асансьор. квартал "червен бряг" е един от най-предпочитаните квартали за живеене в гр. ловеч, с много добра инфраструктура. ваш персонален брокер по тази оферта е поля тотева тел: 0876 918 144 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/12
€ 42.9602 стаен73 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба двустаен апартамент в гр. Ловеч , кв. "Червен бряг" , цена: 42 690 евро.
жилището се намира на втори етаж от осем етажна жилищна сграда , със застроена площ от 73.60 кв.м. . апартамента се състои от: спалня, дневна, кухня, баня с тоалетна, коридор и тераса. състоянието му е за ремонт. прилежащо към жилището е избено помещение с площ от 3.28 кв.м. входа на сградата е с контролиран достъп, има и работещ асансьор. кварталът е с много добра инфраструктура и разполага с детска градина и ясла, училище, аптека, хранителни магазини и множество детски площадки. ваш персонален брокер по тази оферта е поля тотева тел: 0876 918 144 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/10
€ 64.9603 стаен101 m21 бани4 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО ! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба тухлен тристаен Апартамент в идеален център на град Ловеч.
предлагаме за продажба апартамент на 4- ти етаж с площ 101,20 кв.м., състоящ се от две спални, дневна, кухня с трапезария, баня с тоалетна, коридор и две тераси. състоянието на жилището е за ремонт. изложението на двете спални е южно, като едната е с тераса. дневната и трапезарията са с преходна врата, което дава възможност за обособяване на просторно помещение. те са със западно изложение с тераса затворена с дограма, а кухнята е изложена на север. жилището е с много функционално разпределени помещения и с потенциал за преустройство. отоплението е на ток, като в трапезарията е инсталиран климатик. над апартамента са разположени тавански помещения. покрива на сградата е стоманобетонна плоча покрита с керемиди и преди 3 години е ремонтиран. прилежащи към апартамента са избено помещение 18 кв.м. и таванско помещение 10 кв.м. паркирането с автомобил се извършва в околоблоковото пространство, както и на обособен за живущите паркинг. жилището е на много комуникативна локация и същевременно в тих и спокоен район.
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/14
€ 35.3602 стаен67 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ продава апартамент в гр. Ловеч, ж.к. Младост, втори етаж.
жилището е 67,14 кв.м., с прилежащо избено помещение от 4,43 кв.м. със следното разположение на стаите: от общо антре насреща се влиза в просторен хол, разполагащ с остъклена тераса, облицована с дървена ламперия. в дясно антрето води до обзаведена кухня, с два отваряеми прозореца от pvc дограма. преди нея в ляво е разположена спалня , също снабдена с голям отваряем pvc прозорец. подовите настилки са теракот. санитарният възел е с фаянс , бойлерът е нов. локацията на жилището е отлична - втори етаж, хубаво изложение, контролиран достъп на общите части, работещ асансьор. апартаментът се предлага заедно с мебелировката и уредите. има място за свободно паркиране в междублоковото пространство. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/21
€ 69.9602 стаен57 m23 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба апартамент на уникално за града място в абсолютен център с топ комуникация в съседство - 57 кв.м. за 69 960 евро.
апартаментът е разположен в бароковите къщи - точно срещу покрития мост , с уникална панорамна гледка към историческите забележителности на гр. ловеч - покрит мост, крепостта "хисаря", алея "башбунар", река осъм, парк "стратеш". на ръка разстояние са хранителен магазин, закусвални, магазин за алкохол и цигари, банков офис, сградите на община ловеч, градски съд, агенция по вписванията, областен съвет, български пощи, дом преслав, канторите на няколко нотариуса, адвокатски кантори, зъболекарски и лекарски кабинети, хотел ловеч и много други. непосредствено до него са и площад "тодор кирков", няколко ресторанта и кафенета, лили дрогерия и множество хотели. точно срещу сградата има паркинг за автомобили. имотът се предлага в перфектен вид, с италианско и поръчково обзавеждане, цветна pvc дограма, подови настилки от гранитогрес, луксозна входна и интериорни врати. помещенията са разположени както следва: влиза се в обширно основно помещение с малък кухненски бокс, след което се влиза в антре, даващо достъп до санитарния възел и друга стая подходяща за спалня. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/12
€ 76.6902 стаен72 m21 бани1 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО ! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба готов за живеене двустаен Апартамент в кв. Дикисана, град Ловеч.
предлагаме за продажба тухлен апартамент на първи етаж от 3 етажна жилищна кооперация на изключително комуникативна локация в непосредствена близост до езикова гимназия. жилището е с площ 73 кв.м. и се състои от дневна, спалня, кухня с трапезария, баня с тоалетна, килер, коридор и две тераси. продава се в състояние готово за живеене, подови настилки, тавани, пвц дограма, обзаведено и оборудвано с всичко необходимо. изложението е север-юг, като от южната страна има вътрешен двор, където може да се обособи чудесен кът за отдих и забавления. прилежащи към апартамента са избено помещение от 6 кв.м. и таванско помещение с площ от 20 кв.м. паркирането с автомобил се извършва в околоблоковото пространство. за контакт по тази оферта ваш персонален брокер е пламен попов тел: 0878 932 422 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/15
€ 11.9605 стаен60 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба къща в с. Чавдарци с РЗП 120 кв. м. и селскостопански постройки. ВНИМАНИЕ! Коригирана по-ниска цена: 11 960 евро.
предлагаме ви къща в много добро състояние - двуетажна, тухла, 60 кв. м. на етаж, с пренареден покрив, солидна основа и здрава конструкция. има партиди за ток и вода, съществува работещ, дълбок кладенец. двора е 1341 кв. м. и в него са построени 3 селскостопански постройки - съответветно 10, 14 и 40 кв. м. , като последната е двуетажна. същият е равен, ограден с каменна ограда и в него има лозови насаждения и овощни дръвчета. на първият етаж са разположени две стаи, маза и баня. до втория етаж подхода се осъществява чрез масивни бетонни стълби, където са разположени три спални. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев - тел: 0877 744 310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/19
€ 27.9605+ стаен117 m21 бани
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба много добре поддържана къща в село Слатина, община Ловеч.
имотът представлява дворно място с площ 1 493 кв.м., равен терен, ограден с каменен зид, заедно с построените в него: -двуетажна жилищна сграда с рзп 102 кв.м.; -едноетажна жилищна сграда със застроена площ 15 кв.м.; -селскостопанска сграда със застроена площ 61 кв.м.; всички сгради са в много добро състояние - здрави покриви, нови в и к инсталации, нови ел. инсталации с монтирани ел. табла във всяка сграда, нов канал за мръсна вода, изведен в септична яма с дълбочина 6 м.. двуетажната жилищна сграда се състои от 5 стаи, две от които са разположени на първи етаж и три на втори етаж. частично е подменена дограмата на двете стаи на втори етаж. едноетажната жилищна сграда се състои от антре, в което е подготвено място за монтиране на кухненско обзавеждане, дневна и нова баня с тоалетна. селскостопанската сграда е със стабилни каменни основи, тухлена зидария, масивен гредоред и е на две нива. в двора има пълноводен 8 метров кладенец, голяма двойна чешма, млади овощни дръвчета и асми, както и различни видове красиви цветя. до имота се достига по здрав асфалтов и една малка част по каменен път, който е поддържан и е осветен целогодишно. квартала е заселен с постоянно живущи. село слатина е едно от големите села в община ловеч с около 600 жители, разположено на 15 км от град ловеч и на 20 км от град плевен и е в непосредствена близост до главния път между двата града. в селото има няколко хранителни магазина, кафе и други търговски обекти. има и редовен обществен транспорт. новото трасе на магистрала „хемус“ минава на 2 км от селото, а пътния възел е на 10 км. за контакт по тази оферта ваш персонален брокер е пламен попов тел: 0878 932 422 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/6
€ 9.3601 стаен40 m21 бани
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба къща в гр. Ловеч, квартал "Дръстене". Цена: 9 860 eвро.
предлагаме за продажба 1/2 идеална част от дворно място, цялото от 195 кв.м. , с жилищна сграда, със застроена площ 40 кв.м. и масивна лятна кухня, със застроена площ 31.60 кв.м. намира се в началото на квартал "дръстене", с изключително лесен достъп до имота. от къщата се открива красива панорамна гледка към скалите. ваш персонален брокер по тази оферта е поля тотева тел: 0876 918 144 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/18
€ 18.6905+ стаен100 m22 бани
ЕКСКЛУЗИВНО ! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба Две къщи с гараж и двор в село Пресяка, община Ловеч.
имотът представлява дворно място с площ 953 кв.м., заедно с построените в него: 1.двуетажна жилищна сграда с рзп 124 кв.м., състояща се на първия етаж от голяма механа и обособено помещение за баня и тоалетна, а на втори етаж са разположени три стаи с тераса. покрива е здрав и е започнат основен ремонт на първия етаж. пода е с бетонна плоча и са закупени подови настилки от гранитогрес. на прозорците е поставена нова цветна пвц дограма. 2.едноетажна жилищна сграда със застроена площ 38 кв.м., състояща се от две стаи и помещение за баня и тоалетна. прозорците са с нова пвц дограма, пода е с нов гранитогрес, таваните са нова дървена ламперия, покрива е здрав. 3.монолитен гараж със застроена площ 21 кв.м. 4.две стопански постройки със застроена площ на едната 50 кв.м. и втората 17 кв.м. на входа на дворното място има действащ пълноводен кладенец, а от имота се открива красива гледка. село пресяка се намира на 5 км. от град ловеч, поради което е едно от предпочитаните населени места в община ловеч. за контакт по тази оферта ваш персонален брокер е пламен попов тел: 0878 932 422 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/6
€ 5.9004 стаен86 m22 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба селска къща в с. Владиня, обл. Ловеч. Цена 5 900 евро.
ера осъм предлага за продажба селска къща в с. владиня, с дворно място 670 кв.м., със застроена площ 86 кв. м. в двора на къщата са разположени лятна кухня, плевня и стопанска постройка. ваш персонален брокер по тази оферта е поля тотева тел: 0876 918 144 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/9
€ 13.2905+ стаен267 m21 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба къща с двор 1424 кв. м. в с. Дойренци , обл. Ловеч.
дворът на къщата е равен, поддържан, с много овощни дръвчета, зеленчукови насаждения, както и действащ кладенец. има построени три едноетажни жилищни сгради с общо рзп 168 кв.м. , гараж 25 кв.м. и монолитна селскостопанска сграда - железобетонна конструкция със застроена площ 74 кв. м. имота се намира на лесно, достъпно и комуникативно място, в близост до центъра на селото и до него се достига по здрава асфалтова настилка. село дойренци е едно от големите населени места в община ловеч, с над 1000 жители. има няколко хранителни магазина, строителна борса, автосервиз и други търговски обекти, както и редовен обществен транспорт. в близост се намират две национални туристически дестинации - деветашка пещера и крушунски водопади. ваш персонален брокер по тази оферта е пламен попов-тел: 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти и съдействие при отпускане на кредити към всички банки!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/13
€ 76.2605 стаен93 m21 бани2 етаж
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба изключително здрава, монолитна двуетажна къща с двор в с. Скобелево, обл. Ловеч.
имотът представлява дворно място от 1060кв.м., застроена площ 93 кв.м. на етаж; рзп 186 кв.м. от централния вход (обособен в предверие с pvc дограма) се подхожда с вътрешни стълби към сутеренен първи етаж. облицовката на стълбището и коридора е от бял мрамор. на първия етаж са разположени две стаи и топъл гараж. на втория етаж стаите са три - две спални и всекидневдна с преход към кухненски бокс. навсякъде дограмата е pvc. тук е ситуирана и баня с тоалетна, разполагаща с бойлер на дърва. налице е и отопление чрез камина на твърдо гориво с водна риза и радиатори. има и климатик. имота се предлага с мебелировката и уредите. дворът е поддържан, има овощни дръвчета, както и кътче за отдих. на прозорците има външни щори, на покрива слънчев колектор, който е здрав и е в перфектно състояние. освен двуетажната къща в двора е застроена и селскостопанска постройка от 40 кв.м., която също се предлага към имота и е включена към цената. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев телефон 08777 44 310 село скобелево се намира на 8 км. от гр. ловеч. всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти.
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/20
€ 29.6905+ стаен122 m2
ЕКСКЛУЗИВНО ! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба монолитна двуетажна жилищна сграда /вила/ в село Голец, община Угърчин.
сградата е с рзп 122 кв.м., по 61 кв.м. на етаж и таванско помещение, както и гараж 17 кв.м., построени с отстъпено право на строеж върху държавно дворно място с площ от 920 кв.м. двуетажната жилищна сграда се състои от 7 стаи - две на първи етаж с тоалетна, две на втори етаж с баня и три на таванския етаж. състоянието на помещенията е много добро - здрави подови настилки, стените и тавана са варо-циментова мазилка и латекс, дограмата е дървена. от имота се открива красива панорамна гледка на 360 градуса. село голец е едно от красивите предбалкански села в област ловеч. намира се на 366 м. надморска височина, на 25 км. от град ловеч и на 35 км. от град плевен, в непосредствена близост до първокласен път софия-варна. населението е около 130 жители. за контакт по тази оферта ваш персонален брокер е пламен попов тел: 0878 932 422 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/20
€ 10.9903 стаен42 m2
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба вила в област Сливек (над Дръстене)! Монолитна - бетон, тухла, плоча. Цена: 10 990 евро.
предлагаме за продажба вила на 3 км. от гр. ловеч, в китната и красива местност сливек (над дръстене), с дворно място от 600кв.м., рзп 37кв.м., на два етажа. имотът се намира в непосредствена близост до китния манастир "ястреб", разположен в местността "сливешки ливади". обширна тераса предлага уникална панорамна гледка към планинския хребет. подходът към вилата е непосредствено на здрава асфалтова настилка. има южно изложение, ток, щерна, сонда, възможност за захранване на питейна вода и здрав покрив. в околността има поредица от красиви и поддържани вили. ваш персонален брокер по тази оферта е д-р васил драгоев-тел.0877744310 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/15
€ 19.6905+ стаен63 m2
ЕКСКЛУЗИВНО ! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба къща в село Деветаки с красива панорамна гледка.
имотът се намира във високата част на селото, от където се открива красива панорамна гледка към равнината и представлява дворно място с площ от 990 кв.м., заедно с построените в него : едноетажна еднофамилна жилищна сграда със застроена площ от 63 кв.м., едноетажна друг вид сграда за обитаване със застроена площ от 24 кв.м. и още две едноетажни селскостопански сгради, едната със застроена площ от 27 кв.м. и втората със застроена площ от 60 кв.м. в имота има кладенец, който не е експлоатиран няколко години. жилищната сграда се състои от: приземен етаж на който са разположени предверие, стая използвана за кухня и избено помещение, и първи етаж състоящ се от тераса, коридор, три стаи и дрешник. състоянието на сградата е следното: покрива е изцяло подменен с нова дървена конструкция, нови керемиди, капаци и улуци. всички описани помещения в къщата са за ремонт. село деветаки е едно от красивите предбалкански села в област ловеч. разположено е на територията на деветашкото плато, над деветашката пещера - една от 100-те природни забележителности в българия. на 2 км минава река осъм, разстоянието до град ловеч е 18 км. надморската височина в ниската част на селото е 300 м, а във високата му част е 380 м. населението е около 100 жители. за контакт по тази оферта ваш персонален брокер е пламен попов тел: 0878 932 422 / 0888 141 431 всеки имот предлаган от ера е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ера е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти!
ЕРА Осъм
КОНТАКТ
1/11
€ 150.0003 стаен1080 m22 бани2 етаж
имоти търновград ви предлага две атрактивни еднофамилни къщи на два етажа с обща разгърната жилищна площ от 260 кв.м с външна изолация, ново строителство.разположението на стаите е - на първи етаж - две стаи с отделни входове и собствени санитарни възли ; и втори етаж - две стаи и всекидневна с кухненски бокс с общ санитарен възел.двор - 1800 кв.м. с изграден навес с барбекю и бетонова ограда.подходящи както за инвестиция с цел туризъм, така и за живеене с оглед на уникалното разположение на имота на 10 м. от острешка река и пряка видимост към връх ботев.
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ